Arama sonuçları: *

1. thepublicman

Huzur içinde yat atam

Atatürk şehid değil gazidir çok önemli savaşlar kazanmıştır, ülkeye padişah olup kendi otoritesi içerisinde bulunan insanlara veya dış ülkelere inanılmaz fayda sağlayabilecekken demokrasi getirerek halkına yapabileceği en büyük iyiliği yapmış dünyanın en büyük komutanı ve cumhurbaşkanıdır çünkü...
  2. thepublicman

Bilgisayar programcılığı bölümü çok mu kötü?

hangi üniversite
  3. thepublicman

Milli Eğitim Bakanı: "Artık tüm okullarda ücretsiz vereceğiz"

Çocukların ailesinin alım gücü daha yüksek olsa da keşke ücretsiz yemek verilmese... Ailesi çalışmayan veya olmayan çocuklara zaten yardım edilmeli
  4. thepublicman

KYK Bursu 1250₺ Olarak Açıklandı

Sen hep 50 liralık al yeter tabi
  5. thepublicman

KYK Bursu 1250₺ Olarak Açıklandı

Asgari ücrette 8250 TL olur benzer oranda artış.
  6. thepublicman

YKS'yi Fullediniz. Hangi Mesleği Tercih Edersiniz?

Bölümden çok üniversite seçiminde kararsız kalırdım :D
  7. thepublicman

Eşit Ağırlıktan Sayısal çalışmak.

okulunuzda nasıl sadece ea açılıyor?
  8. thepublicman

Üniversite kazandım ve E-Kayıt yapmak istiyorum

üniversitenin öğrenci işlerini ara
  9. thepublicman

Memurluk İçin Hangi Bölümü Önerirsiniz?

iibf'nin atamasının mezun sayısına göre atanma oranının az olduğunu duymuştum genelde sağlık çalışanları hızlı atanıyor bu benim bildiğim değişmiş olabilir bence sırf memur olmak için değil de ilgi ve alakanla uyumlu bölüme odaklan
  10. thepublicman

Ana Konu YKS Sonuçları Açıklandı!

2016 da sınava girmiştim ygs de 300 puan almama rağmen 300 bindeydim ea da arkadaşım 3 soru daha fazla yapmıştı 315 civarıydı puanı 150 bindeydi orta sıralarda baya bir yığılma vardı girdiğim bölüm bir önceki yıl en düşük 325 puanla almışken o yıl 365 puanla aldı baya bir yığılma vardı 2016 da...
  11. thepublicman

LGS 2022 açıklandı! - Sonuçlarınız Neler?

Yüzdelikler baya uçmuş bu netler harika oysa ki
  12. thepublicman

LGS 2022 Sonuçları Açıklandı

Sınava giren arkadaşlar umarım emeklerinin karşılığını almıştır
  13. thepublicman

Antalya Ozel Universite tavsiyesi.

İngilizce eğitimi için kurslara da bakmanı tavsiye ederim ama para tuzağı olanlar çok 1 saatlik hoca eğitimine ek olarak YouTube üzerinden faydalı içerik üretenlere de bakabilirsin bir de UDEMY'e göz at orada çok uygun fiyata eğitimler oluyordu
  14. thepublicman

Belirli bir temelin var mı? 1 saat eğitim verecek hocanın üstüne biraz da tekrar yaparsan çok rahat öğrenirsin bence tabi biraz temelin de varsa. Dil bir anda öğrenilmiyor zamanla oturuyor yani ne kadar çok tekrar ve vakit ayırırsan o kadar sağlamlaşıyor
  15. thepublicman

İşte bu ayrıntılar güzel oldu. Benim sana tavsiyem şu olurdu Antalya'da ev kiraları uçmuş gelir düzeyini bilmiyorum ama sadece yıllık giderin ortalama üniversite ücretiyle beraber 200.000 TL belki de daha fazla ki mümkün ortalama kafadan hesapladım hazırlık eğitimiyle 5 yıl okuyacaksın bir de...
  16. thepublicman

Yazılım okumanı istemesinin özel bir sebebi var mı?
  17. thepublicman

1- Parayı basıp girebilirsin ama mutlaka sınava girmen ve barajı geçmen gerekiyor ayrıca taban puanı kaçsa burssuz girsen bile o puana ya da sıralamaya ulaşman lazım genel anlamda burssuz olarak girme ihtimalin çok yüksek 2- Yazılımın üniversite eğitiminden çok kendini geliştirmene bağlı...
  18. thepublicman

Bu Notlarla ALA'yı kazanabiir miyim?

Umarım hakkında hayırlısı olur yaptığın netler çok iyi
  19. thepublicman

Bu Notlarla ALA'yı kazanabiir miyim?

kaç öğrenci alıyor anadolu lisesi bir de üstte yazdığım yazıyı güncelledim onun dilimi mi 0,6
Top Bottom