Ana Konu YKS Sonuçları Açıklandı!

tyt iyide ayt batmış be. 4yıllık otomobil mühendisliği istiyordum muhtemelen gelmez. sertifikam bile vardı belki o sayede girebilirim.

Önceki sene aynı puanla 300k girebilecek bir kişi şuan 500k’larda geziyor (mesela ben).
Ne yapacağız bilemedim.

Aslinda türk alman işletme (%100 almanca) istiyodum, sonra hukuka çevirdim yönümü yani evet hukuk
Sen Türk Alman'dan başla yazmaya, Çukurova'ya kadar beğendiğin bütün üniversiteleri yaz, tavsiyem Anadolu ve Akdeniz, Türkiye'nin en iyi kampuslerine sahip üniversitelerden biri, mükemmel üniversiteler, umarım gelir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önceki sene aynı puanla 300k girebilecek bir kişi şuan 500k’larda geziyor (mesela ben).
Ne yapacağız bilemedim.
Yığılma olacağı belliydi

2016 da sınava girmiştim ygs de 300 puan almama rağmen 300 bindeydim ea da arkadaşım 3 soru daha fazla yapmıştı 315 civarıydı puanı 150 bindeydi orta sıralarda baya bir yığılma vardı girdiğim bölüm bir önceki yıl en düşük 325 puanla almışken o yıl 365 puanla aldı baya bir yığılma vardı 2016 da bu yılda bir benzeri olmuş sanki

2 sene sonra inşallah bu durumlara düşmem direk iyi bir sonuç alıp rahatıma bakarım.

Berbat geldi. Ne halt yiyeceğimi bilmiyorum.

Bir çok iyi olan matematiğim vardı onu da herkes fullemiş. 😃😃

TYT sıralamam 73k, Y-EA sıralamam 8.5k inanılmaz. Önümüzdeki yıllarda sınava girecek arkadaşlar AYT'nin önemini buradan anlayabilirsiniz sakın hafife almayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,375
Üyeler
184,930
Son üye
nurullahblc66
Geri