Ben çok aptallik yaptım sinavdaöptik yayınlandı mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
ağa bu ne böyle tarih 1 de 8d 2y bekliyordum 4d 6y çıktı bunelan çok emindim tarihi 2 senedir fullemiştim
Benim dolu kitabım yok yani öyle düşün usta ama memnunum ben.Sende potansiyel var bence, yapabileceğinin en iyisi bu değildi bence.
Maşallah istediğin bölümü inşallah yerleşirsin
İyi hayırlı olsun o zaman.Benim dolu kitabım yok yani öyle düşün usta ama memnunum ben.
İyi yapmışsın, aynı netlerle ve OBP ile geçen senelere göre nasıl bir sonuç geliyor baktın mı?Ben çok aptallik yaptım sinavda
Esit ağırlık sozel kisminda normalde 23 d 1 y edebiyat ve 9d 1y tarih gelecekken değiştirdim son dakika bi kaç tane soru ve sonuc olarak 21 d 3y edebiyat ve 8d 2y tarih geldi
Alakası bile yok.YKS'de birinci olsan ne olacak. Türkiye üniversite çöplüğü olmuş. Okullarda ne adam akıllı akademisyen nede gerekli ekipman var. Torpili olan yada sadece iyi ingilizce biliyor diye bir çok bölümde vasıfsız akademisyen adayı dolu oldu. Kazananların çoğu tahmin ediyorum ki; erasmusla kaçıp geri gelmeme derdindedir. Haklı olarak. Umarım herkes erasmusla gider kurtulur.
2021, 3Kİyi yapmışsın, aynı netlerle ve OBP ile geçen senelere göre nasıl bir sonuç geliyor baktın mı?
Şuan kaç?2021, 3K
2020, 21K
2019, 15K