YKS 2025 Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

hayırlı olsun hocam şimdiden yurt yada kiralık ev bakmaya başlayın :D
Kendi şehrim hocam. 😎😎 Çok havalı hissettim şu an kendimi ahdjajsdnsa

Kendi şehrim olmasa Malatya'da ne işim var Cerrahpaşa geliyordu sırf rahatım bozulmasın diye kendi şehrini yazdım.

kıl payı ile iüc metalurji ve malzeme geldi ,o gelmeseydi sakarya makine geliyordu
Bu yıl sıralamalar bence çok kötü geldi . sakarya 110k->91k , iüc 103k->89325
tabi böyle olması daha mantıklı ama bize denk gelmeseydi keşke

kıl payı ile iüc metalurji ve malzeme geldi ,o gelmeseydi sakarya makine geliyordu
Bu yıl sıralamalar bence çok kötü geldi . sakarya 110k->91k , iüc 103k->89325
tabi böyle olması daha mantıklı ama bize denk gelmeseydi keşke
Sıralamalara nereden baktın söyleyebilir misin?

bizimde ankarada bazı tanıdıklarımız var hocam :hoba:
şaka bir yana şu siteden baktım ( %100 doğru diyemem ama en azından bir kaynak )
liste doğruysa seçtiğim bölüme 3 bin farkla girebilmişim valla ucundan koparmışım hee geçen sene 730 bin tytle kapattıydı bu sene 664 le kapatmış iyi çekmiş 2 senedir aynı sıralamayla giderken bi anda 60 bin çekmiş :D

liste doğruysa seçtiğim bölüme 3 bin farkla girebilmişim valla ucundan koparmışım hee geçen sene 730 bin tytle kapattıydı bu sene 664 le kapatmış iyi çekmiş 2 senedir aynı sıralamayla giderken bi anda 60 bin çekmiş :D
valla hocam bende 100 farkla girmişim muhtemelen sonda 2. kişi benim yani
benim bölümde 100'den 103'e çekmişti kesin gelir dedim zar zor geldi

valla hocam bende 100 farkla girmişim muhtemelen sonda 2. kişi benim yani
benim bölümde 100'den 103'e çekmişti kesin gelir dedim zar zor geldi
valla ondan sonraki tercihim gelse üzülürdüm zaten 3 tercih yapmıştım garanti gelir diye valla gelmiş sevindim :D siz nereyi tutturmuştunuz hocam

valla ondan sonraki tercihim gelse üzülürdüm zaten 3 tercih yapmıştım garanti gelir diye valla gelmiş sevindim :D siz nereyi tutturmuştunuz hocam
iüc metalurji ve malzeme mühendisliği

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,876
Üyeler
183,176
Son üye
ananıavradını35
Geri