efetg
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,284
hayırlı olsun hocam şimdiden yurt yada kiralık ev bakmaya başlayınAlıntıyı görüntüle
Alırım bi h.o

hayırlı olsun hocam şimdiden yurt yada kiralık ev bakmaya başlayınAlıntıyı görüntüle
Alırım bi h.o
Kendi şehrim hocam.hayırlı olsun hocam şimdiden yurt yada kiralık ev bakmaya başlayın![]()
Hayırlı olsunAlıntıyı görüntüle
Alırım bi h.o
Sağolasın hocam.Hayırlı olsun![]()
10 numara 5 yıldızGs üniversitesi Uluslararası ilişkiler geldi alırım bir ho
Sıralamalara nereden baktın söyleyebilir misin?kıl payı ile iüc metalurji ve malzeme geldi ,o gelmeseydi sakarya makine geliyordu
Bu yıl sıralamalar bence çok kötü geldi . sakarya 110k->91k , iüc 103k->89325
tabi böyle olması daha mantıklı ama bize denk gelmeseydi keşke
bizimde ankarada bazı tanıdıklarımız var hocamSıralamalara nereden baktın söyleyebilir misin?
liste doğruysa seçtiğim bölüme 3 bin farkla girebilmişim valla ucundan koparmışım hee geçen sene 730 bin tytle kapattıydı bu sene 664 le kapatmış iyi çekmiş 2 senedir aynı sıralamayla giderken bi anda 60 bin çekmişbizimde ankarada bazı tanıdıklarımız var hocam
şaka bir yana şu siteden baktım ( %100 doğru diyemem ama en azından bir kaynak )
valla hocam bende 100 farkla girmişim muhtemelen sonda 2. kişi benim yaniliste doğruysa seçtiğim bölüme 3 bin farkla girebilmişim valla ucundan koparmışım hee geçen sene 730 bin tytle kapattıydı bu sene 664 le kapatmış iyi çekmiş 2 senedir aynı sıralamayla giderken bi anda 60 bin çekmiş![]()
valla ondan sonraki tercihim gelse üzülürdüm zaten 3 tercih yapmıştım garanti gelir diye valla gelmiş sevindimvalla hocam bende 100 farkla girmişim muhtemelen sonda 2. kişi benim yani
benim bölümde 100'den 103'e çekmişti kesin gelir dedim zar zor geldi
iüc metalurji ve malzeme mühendisliğivalla ondan sonraki tercihim gelse üzülürdüm zaten 3 tercih yapmıştım garanti gelir diye valla gelmiş sevindimsiz nereyi tutturmuştunuz hocam