öptik yayınlandı mıben eşit ağırlıktan 33 tane soru çözdüm hepsini optiğe kodladığımada eminim 13 tane işaratledim gözüküyor ve sıralamam deli gibi geride
ağa bu ne böyle tarih 1 de 8d 2y bekliyordum 4d 6y çıktı bunelan çok emindim tarihi 2 senedir fullemiştimEa 19k hayvan gibi yığılma olmus
Turk alman uni hukuk gideirm diye dusunuyodum, Eskişehir anadolu veya osmangazi yazarım artik
hayır sonuclarda doğru yanlışa baktım 13 işaretleme var işte ordaöptik yayınlandı mı
poh gibi gelmiş kankam hiç beklemiyordum şuan krizdeyim evdeSayısal sıralamalarınız nasıl arkadaşlar
Peki sıralama kötü olunca tercih yapılıyor mu?ben eşit ağırlıktan 33 tane soru çözdüm hepsini optiğe kodladığımada eminim 13 tane işaratledim gözüküyor ve sıralamam deli gibi geride
Yaparsın ama eğer tercih gelirse ve gitmezsen gelecek sene tekrar sınava girdiğinde OBP puanın kırılır.Peki sıralama kötü olunca tercih yapılıyor mu?
Meraktan sordum
Anladım hocam tarih bölümü çok seçenek yok diyorlar doğru mu?Yaparsın ama eğer tercih gelirse ve gitmezsen gelecek sene tekrar sınava girdiğinde OBP puanın kırılır.
Tarih seçip kendi alanınızda ilerlemeniz gerçekten çok zor. Zaten öğretmen olarak aldığı kişi sayısı belli. İleride bekçi vs. olursunuz.Anladım hocam tarih bölümü çok seçenek yok diyorlar doğru mu?
Hocam tarih bölümü akademisyenlik yapmayı düşünüyorum.Tarih seçip kendi alanınızda ilerlemeniz gerçekten çok zor. Zaten öğretmen olarak aldığı kişi sayısı belli. İleride bekçi vs. olursunuz.