Geçen sene çok eleyici ve güzel bir sınav vardı çünkü, böyle olması normal.geçen sene 200k olan sıralama 300 olmuş daha kötüsü olamazdı
Maalesef çoğu kişi öyle diye biliyorum.Sıralama neden bu kadar berbat ya
Herkes iyi yapmış sanırım. Bu netlerle nasıl 44k geliyor .d
sınav düşük gelince benim sisteme sövme şekilleriYKS'de birinci olsan ne olacak. Türkiye üniversite çöplüğü olmuş. Okullarda ne adam akıllı akademisyen nede gerekli ekipman var. Torpili olan yada sadece iyi ingilizce biliyor diye bir çok bölümde vasıfsız akademisyen adayı dolu oldu. Kazananların çoğu tahmin ediyorum ki; erasmusla kaçıp geri gelmeme derdindedir. Haklı olarak. Umarım herkes erasmusla gider kurtulur.
Eleyicilik yok, çalışanın hakkına giriyorlar, çalışmayan ağlamayı hak ediyorda, çalışan cidden ağlamayı hak etmiyor.Sıralama neden bu kadar berbat ya
Sınav zor değil ya ondandırHerkes iyi yapmış sanırım. Bu netlerle nasıl 44k geliyor .d
Sosyal bilimler ve fizikte dezavantajı var. Sosyal bilimlerde hatası olmasaydı çok ilerde olacaktı.Herkes iyi yapmış sanırım. Bu netlerle nasıl 44k geliyor .d
Ünilerin puanları baya sıkıntılı olacak bu seneSosyal bilimler ve fizikte dezavantajı var. Sosyal bilimlerde hatası olmasaydı çok ilerde olacaktı.