LGS 2022 açıklandı! - Sonuçlarınız Neler?

asparaugs

80+
Reaksiyon skoru
29
Evet dostlar LGS sınav sonuçları açıklanmak üzere. Açıklandığında bu gönderiyi değiştireceğim ve kendi sonucumu da yazacağım. Umarım herkesin gönlündeki gibi olmuştur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet dostlar LGS sınav sonuçları açıklanmak üzere. Açıklandığında bu gönderiyi değiştireceğim ve kendi sonucumu da yazacağım. Umarım herkesin gönlündeki gibi olmuştur.
http://sonuc.meb.gov.tr/ SINAV SONUÇLARI YAYINLANDI! SONUÇLARINIZ NELER?

1656568734116.png

Türkçe'den 2, İnkılaptan 1, Matematikten 1 tane gereksiz yanlışlarım var. Neyse onlar için hayıflansam bir şey değişmeyecek, umarım puanlar uçmaz. Çünkü puanıma oranla yüzdeliğimin bu kadar uçacağını sanmazdım. %2.5 falan olur diye tahmin ederdim.

Yüzdelikleer çok sıkıştı çok saçma sınav oldu zora hazırlanırken bu kadar kolaylık nedir yüzdelikler teoga döndü ben 422 almısım 6 yüzdelik 430 alan 5-4 arası anlamadım 🤔

Yüzdelikleer çok sıkıştı çok saçma sınav oldu zora hazırlanırken bu kadar kolaylık nedir yüzdelikler teoga döndü ben 422 almısım 6 yüzdelik 430 alan 5-4 arası anlamadım 🤔
Büyük ihtimalle geçen sene 420-425 civarı puanla kapatan liseler şimdi 440 civarlarında kapatacak. Umarım 2-3 puan farkla kaçırmam.

Ya ben 423 luk lise garanti gelir diye diyodum tutmuyor puan 444.

Alıntıyı görüntüle

Türkçe'den 2, İnkılaptan 1, Matematikten 1 tane gereksiz yanlışlarım var. Neyse onlar için hayıflansam bir şey değişmeyecek, umarım puanlar uçmaz. Çünkü puanıma oranla yüzdeliğimin bu kadar uçacağını sanmazdım. %2.5 falan olur diye tahmin ederdim.
Yüzdelikler baya uçmuş bu netler harika oysa ki

Alıntıyı görüntüle

Kardeşim ben geçen sene senle aynı puanı aldım.Yüzdelik 1.88 di

Alıntıyı görüntüle

Maşallah dostum ben ilk sene girdim bu netlerle birinci okunuyordu LGS de 😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

İlk sene bunun yarısı netlerle yüzdelik dilim 1 fln di sanırım 350 360 alanlar yüzde 4 Luk dilime girmişti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,159
Üyeler
186,029
Son üye
serdar025
Geri