Arama sonuçları: *

1. Banxtre

Dolar Kuruna Kafa Tutan Anakart: B450MA-Pro Füzesi

Bence iyi bir ikili olurlar 5950X ile bir kaynakta öyle geçiyordu,kaynağı söylemem. @bana beko derler değil mi hocam :ROFLMAO:
  2. Banxtre

Kesinlikle ,biri yanıma yatırım için gelecek olursa Dolar,altın,Euro değil B450'ye parasını basmasını öneririm :D
  3. Banxtre

Selamlar dostlar ,sizlerle bugün garip bir konu hakkında konuşacağız. Sık sık ürünlerin talep durumlarını ve fiyat paritelerini incelerim ama 1 yıllık incelememde garip bir şekilde her koşula kafa tutan bir ürün var . Muadili olan S2H da bunun gibi ve bunu da istisna edecek olursak TR...
  4. Banxtre

Bugün 18 dolar kurunda 300 dolar aldım satmalimiyim

Ülkemizde hala kaliteli eğitim veya adalet sistemi olmadığına göre uzun veya kısa vadede ekonominin düzelmesi mümkün değil. Bu sebepten dolayı satmanı önermem ,çok dara düşersin satarsın ama aldığın 300 dolar hala dünya genelinde 300 dolar bunu da unutma .
  5. Banxtre

Yardım Sıfırdan ekonomiyi nasıl öğrenebilirim?

Bilgi olarak değil de yaşanmış olaylar olarak baksan daha iyi olacak. Mesela Sanayi Devrimindeki olaylar ,Osmanlı'nın o zamanı tam olarak yakalayamaması çok ders çıkarılası olaylar . Boş bir vaktimde kaynakları ben de bir göz geçirip yazayım sana ,bir sürü kaynak okumuştum ama böyle 'şu kitabı...
  6. Banxtre

Uzun ama oldukça keyifli olacaktır. Vaktim olsa da ben de tekrar tekrar okuyabilsem o makaleleri ,kitapları. Kolay gelsin
  7. Banxtre

Çok güzel bir yere değindin ,Ekonomi Tarihi ile başla direk . Zamanla zaten kendin nerelere yöneleceğini belirlersin. Sanayi Devrimi'nin ekonomiye etkileri ve Osmanlı'nın kendini ekonomik açıdan güncelleyememesinden başla zaten okuduğun olaylar sana ekonomi hakkında bir sürü bilgi verecektir...
  8. Banxtre

Şöyle bir sıkıntı var Türkiye'de ne olup bittiğini anlamak için hem aşırı bilmek hem de çok az bilmek yetiyor : D Basit kısmı şöyle 'Üretmiyoruz ,hazır alıyoruz ve dış yatırımcıya güven veremediğimiz için para birimimiz değer kaybediyor' Compleks kısmı ise dış borçlarımız ,bunların sebepleri...
  9. Banxtre

Ekonomi çok kapsamlı bir terim ,senin hangi alanına yöneleceğine göre nasıl öğreneceğin değişir. Mesela hangi bölümüne yönelmek istiyorsun ? Aklıma gelen birkaç tanesini yazayım: Ülke Ekonomisi Bireysel Ekonomi Ticaret Ekonomisi Böyle sayarsak uzar gider ,sen öğrenmek istediğin alanı belirle...
  10. Banxtre

Yardım Dropshipping nedir nasıl yapılır

Böyle burada kısaca anlatılmayacak kadar derin mevzu.Kimisi çok karlı diyor kimisi full hikaye diyor. Udemy'den eğitim alın beğenmezseniz iade hakkınız var zaten,oradan detaylı öğrenmeniz daha iyi olacaktır.Burada verilen ham bilgi pek işinize yaramaz.
  11. Banxtre

Dönerciler düşündüğünüzden fazla kazanıyor

2 yöntem ticari olarak çok para kazandırır: Düşük maliyet ile sürümden kazanmak Yüksek gelir seviyesine sahip insanlara iş yapmak. Dönerci,dürümcü gibi yerler minimum maliyetle maksimum sürüm üzerinden satış yapıyorlar doğal olarak getirisi de yüksek oluyor. Hiçbir esnaftan duyamazsınız bu...
  12. Banxtre

370 Euro kaç TL eder?

Döviz büroları bu iş için var.
  13. Banxtre

Dolara Yatırım Yaptım Düştü

Konu amacından saptığı için kilitlenmiştir.
  14. Banxtre

Türkiye'de Mining Yasaklanmalı mı?

Saçmalamayın arkadaşlar. Her konuda geride kaldık bari Mining konusunda ülkemiz ilerlesin biraz.
  15. Banxtre

Ne olur bu dolara ? dolar 7,48

Dostum elime geçen 100 200 olursa gidip dolara yatırım yapıyorum Nedeni mi var işte ileride lazım olursa harcarım diye . Kazanç için yapılmıyor
  16. Banxtre

Bir kaarı yok Geleceğim için ufak ufak yatırım yapıyorum
  17. Banxtre

Dostum ne demek istediğini tam anlayamadım Benim dediğimi yanlış mı anladın acaba Yatırım olarak dolar alıyorum dedim sadece
  18. Banxtre

Dolar'a yatırım
  19. Banxtre

Yatırım.
  20. Banxtre

Valla hocam şanssızım ben ne zaman alsam düşüyor Onun için görün yarın düşer kesin ytd
Top Bottom