130k doları olan bir adam vardı 2-3 saat önce mesajlaştım o ne yapıyor. Acaba.la rahat olucksınız şu işlerde The sandbox coin 1.5 ken de aldım 2.7 de de aldım 3 de de aldım 6.5 da da aldım şuan 5 ama 6.5 da aldım diye gidip ağlamıyorum ucuzken topluyorum sonra artıcağı belli. TL nin de muhtemelen düşüceği belli o yüzden dolarda kalmak mantıklı 17 den alsan bile. Bide dolar muhtemelen sadece tr tarzı ülkelerde artıyordur Ekonomisi aşırı iyi olan bazı ülkelerde dolar düşüyor bile olabilir çünkü koskoca abd’nin enflasyonu %1-2 olması lazımken 5-6 olmuş durumda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Diğer konuda 200k zarar etmiş kişi var
Kanka biz bu bileziği 2015'te 10K 'dan aldık ama o fazlaymış.la rahat olucksınız şu işlerde The sandbox coin 1.5 ken de aldım 2.7 de de aldım 3 de de aldım 6.5 da da aldım şuan 5 ama 6.5 da aldım diye gidip ağlamıyorum ucuzken topluyorum sonra artıcağı belli. TL nin de muhtemelen düşüceği belli o yüzden dolarda kalmak mantıklı 17 den alsan bile. Bide dolar muhtemelen sadece tr tarzı ülkelerde artıyordur Ekonomisi aşırı iyi olan bazı ülkelerde dolar düşüyor bile olabilir çünkü koskoca abd’nin enflasyonu %1-2 olması lazımken 5-6 olmuş durumda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Diğer konuda 200k zarar etmiş kişi var
Erdoğan geçtiğimiz haftalarda elinde dolar olan pişman olacak gibi bir şey demişti. Bildiği bir şey varmış meğer.1000 azmış.
8K'dan zarar ettik he halen 26K korundu
*** şu dolar 4tl olsun ister 5400 liramin tamamı gitsin razıyım ***Dolar artmaz 4 liraya düşcek daha artmicak sabitlencek süper güç olcaz
Soğuk Su130k doları olan bir adam vardı 2-3 saat önce mesajlaştım o ne yapıyor. Acaba.
bizim aile 30milyarlık dolar aldı bu kadar telaşlanmadı kalsın sende yükselcek dolar merak etme.Dolar artmaya devam ederken artık bende almalıyım diye düşündüm şuan yaklaşık 1000 TL Zarar etmiş durumdayım sizce dahada düşermi satmalimiyim ?
Hocam daha kötüsü ney biliyor musunuz ugün bozdurak demiştik abbam bozdurmayın dedi.Erdoğan geçtiğimiz haftalarda elinde dolar olan pişman olacak gibi bir şey demişti. Bildiği bir şey varmış meğer.
O abbalar yok mu tam dayaklıkHocam daha kötüsü ney biliyor musunuz ugün bozdurak demiştik abbam bozdurmayın dedi.
Ayrıca bu altını 2015'te aldık o zamanlar bunalr yoktu.