Bugün 18 dolar kurunda 300 dolar aldım satmalimiyim

Satmamanı tavsiye ediyorum. Ama gidişata bakmak lazım.

la rahat olucksınız şu işlerde :D The sandbox coin 1.5 ken de aldım 2.7 de de aldım 3 de de aldım 6.5 da da aldım şuan 5 ama 6.5 da aldım diye gidip ağlamıyorum ucuzken topluyorum sonra artıcağı belli. TL nin de muhtemelen düşüceği belli o yüzden dolarda kalmak mantıklı 17 den alsan bile. Bide dolar muhtemelen sadece tr tarzı ülkelerde artıyordur :D Ekonomisi aşırı iyi olan bazı ülkelerde dolar düşüyor bile olabilir çünkü koskoca abd’nin enflasyonu %1-2 olması lazımken 5-6 olmuş durumda.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Diğer konuda 200k zarar etmiş kişi var :D
130k doları olan bir adam vardı 2-3 saat önce mesajlaştım o ne yapıyor. Acaba.

la rahat olucksınız şu işlerde :D The sandbox coin 1.5 ken de aldım 2.7 de de aldım 3 de de aldım 6.5 da da aldım şuan 5 ama 6.5 da aldım diye gidip ağlamıyorum ucuzken topluyorum sonra artıcağı belli. TL nin de muhtemelen düşüceği belli o yüzden dolarda kalmak mantıklı 17 den alsan bile. Bide dolar muhtemelen sadece tr tarzı ülkelerde artıyordur :D Ekonomisi aşırı iyi olan bazı ülkelerde dolar düşüyor bile olabilir çünkü koskoca abd’nin enflasyonu %1-2 olması lazımken 5-6 olmuş durumda.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Diğer konuda 200k zarar etmiş kişi var :D
Kanka biz bu bileziği 2015'te 10K 'dan aldık ama o fazlaymış.

Satma 20 lirayı gorecek demedi demeyin
Piyasayı hazır paraya tutup bazılarını zengin ediyorlar ķısacası dipten alım yapıyorlar suan

Dolar artmaya devam ederken artık bende almalıyım diye düşündüm şuan yaklaşık 1000 TL Zarar etmiş durumdayım sizce dahada düşermi satmalimiyim ?
bizim aile 30milyarlık dolar aldı bu kadar telaşlanmadı kalsın sende yükselcek dolar merak etme.

Ülkemizde hala kaliteli eğitim veya adalet sistemi olmadığına göre uzun veya kısa vadede ekonominin düzelmesi mümkün değil.
Bu sebepten dolayı satmanı önermem ,çok dara düşersin satarsın ama aldığın 300 dolar hala dünya genelinde 300 dolar bunu da unutma .

Erdoğan geçtiğimiz haftalarda elinde dolar olan pişman olacak gibi bir şey demişti. Bildiği bir şey varmış meğer.
Hocam daha kötüsü ney biliyor musunuz ugün bozdurak demiştik abbam bozdurmayın dedi.
Ayrıca bu altını 2015'te aldık o zamanlar bunalr yoktu.

4000 lira zararım var pc parası eridi ama o parayla birlikte pc fiyatları da düşecek. Ailemin büyük zararı var.

Hocam daha kötüsü ney biliyor musunuz ugün bozdurak demiştik abbam bozdurmayın dedi.
Ayrıca bu altını 2015'te aldık o zamanlar bunalr yoktu.
O abbalar yok mu tam dayaklık

Geri