Arama sonuçları: *

1. akıllı kuş

• Asgari ücret için 3 formüllü fiyat söylendi.

şimdi ben fazla ekonomiden anlamamda benim dediğim şeye benzer bir şey olacak sanırım, asgari ücrete zam gelecek, zamdan sonra fabrikalar ya fiyat arttıracak yada işçi çıkartacak ve sonuç aynı olmayacakmı? benmi yanlış biliyorum?
  2. akıllı kuş

Amerikaya gitme imkanınız Olsaydı?

kıskandım
  3. akıllı kuş

benide götürsene bi kere beğenmezsem geri yolla .d
  4. akıllı kuş

aga be. 1647370911 güldürdün aga :D amerikaya gidince ilk yapacağın şey bi bank bulup oturmakmı :D
  5. akıllı kuş

paran yok, sıfırsın yani uçakdan indiğin gibi elbise falan fistan yok sadece amerikan vatandaşlığı var gidince ilk ne yapardın?
  6. akıllı kuş

güzel bir açıklama.
  7. akıllı kuş

detaylıca açıklama istedim ve açıklaman aile kolaymı
  8. akıllı kuş

amerikada kalıcı yaşama imkanınız var, ama tanıdığınız kimse yok, paranız yok, sıfırsınız kısacası. ama türkiyede kalır iseniz aileizn var, orta seviye bir geliriniz var, ve bi corollanız var. amerikaya sıfır bir hayat için gidermiydiniz? gitmek isteseydiniz neden giderdiniz? biliyorum tam bir...
  9. akıllı kuş

Dolar Tekrardan Yükselişte!

ne bilm ekonomist değilm
  10. akıllı kuş

yükseltmesi lazım ama azar azar yükseltecek birden 30 yapsın demedim heralde. 1646757006 e o zaman dolar euroya yakınlaşacakmı?
  11. akıllı kuş

dolarla birlikte yükselecek sonuçta TL değer kaybediyor USD ve EURO değer kazanmıyorki
  12. akıllı kuş

türkiyenin en az faizi %30 civarına falan çıkarması lazım. şu anda 14 sanırsam yavaş yavaş yükseltirsek TL'ye azda olsa değer kazandırırız. Cumhurbaşkanımız erdoğan mitinglerde faize karşıyım diyorda şu anda hangi ülke faizsiz yürütülüyor? şeriat ülkeleri falan hariç arabistan gibi.
  13. akıllı kuş

usta onu örnek olarak söyledim sadece yani, neyse daha çok zararda olduğumu söyleyen garip yorumlar gelmeden düzenleyeyim şu yazıyı.
  14. akıllı kuş

konuyla ne alakası var.
  15. akıllı kuş

şu an 14.58TL. Fikirleriniz nelerdir? (sabah baktım 14.52'ydi) sizce ne olur? düşermi, Yükselirmi? Yükselmesinin sebebi (kendi fikrim) : gelecek olan FED Faiz kararı ile doların yükselmesinden korkan halk tekrardan dolar almaya başladı o yüzden bu duruma giriyoruz. BENCE %90 Faiz arttırımı...
  16. akıllı kuş

Ekonomiyi öğrenebileceğim kitaplar?

sidik yarıştırmak derken? neyse onu görmemiş sayıyorum, kendime bilgi katmak için. ayrıca PC'den kalkmak istiyorum günün 4 saati bilgisayarda olacağıma finans ekonomi öğreten kitapları okuyayım ekonomi bölümünüde seviyorum zaten.
  17. akıllı kuş

başka öneriler yokmu
  18. akıllı kuş

bilgisiz bir dayı gibi düşünün beni bu dayıya ekonomi nasıl işler öğretmek için kitap önerin giriş seviyesi bir ekonomi kitabı istiyorum yani ekonomiyi öğrenmek istiyorum, bunun için kitap önerileriniz varmıdır?
  19. akıllı kuş

Hayırlı Olsun ! Akaryakıta şimdi 3. Zam geldi ! Benzin 18,85 TL - Dizel 19,86 TL

artık ben hep 50TL lik benzin alıyom ekonomi iyi diyen dayılarda kalkar ortadan.
  20. akıllı kuş

Ukrayna Savaşı İle RUS Ekonomisinin Çökmeye Başlaması

ekonomisi olmayan bir ülkenin askeri gücüde yüksek olamaz. rusyanın ekonomisi kötü darbeler alıyor, askeri gücüde buna göre değişir. bi rusyayı 2 günde patates etti avrupayla amerika xd
Top Bottom