Arama sonuçları: *

1. shotpoter

Miningcilere Müjde Var!

Tamamda senin mantıgına göre (alkol içmek insanın kendine ve çevresine zarar vermesine sebep oluyor) Alkol zaten yasaklanması lazım, buda Konuyla çelisiyor. Kömür yasaklanması gibi şeylerse Zaten gelecekte Planlanlanan ( 2050 Üzeri Yıllar) seyler. Alkol derken Tüketim Alkolünden bahsediyorum...
  2. shotpoter

[TARTIŞMA] Kripto Para Haram mı?

Kripto parada hacimi az evet ama daha gizlikle aklabilirsin cünkü normal paradan daha az saydam oldugu icin aklamayı daha kolay yapabilirsin.
  3. shotpoter

Maaliyeti en dusuk Ethereum Sistemi nasil kurabilirim ? Cash to Crypto..?

yatirimla tavsiyeniz uzerine kısmını yatırım tavsiyeniz üzere okududum diyecektim:
  4. shotpoter

Yükseliş döneminde eth almak mantıklı mı?

Kripto para uzamanlık alanım değil hocam, Bakmam lazım, Bugun bakıp size geri dönerim.
  5. shotpoter

Evet ama Kar elde edemezsin cok cok sınırlı olur yükselişte Genede dene zordaysan.
  6. shotpoter

Borsanın basit bir kuralı :Düsüste Alıp Yükelişte satmalısın. Telaşta al,Çoşkuda sat. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
  7. shotpoter

Ethereum kazmak günah mı ?

Hocam Son Söz icin diyorum, Ehli Sünnet Liderleri Belirlemek lazımdır. Sizdede İyi Aksamlar, Selametle. EHL-i SÜNNET Hz. Peygamber ile ashabın dinin temel konularında takip ettikleri yolu benimseyenler anlamında bir tabir.
  8. shotpoter

Üsteki Fetva Hukukuna Göre mantık Kurması lazım. Fetva Hukuku Sadece Kuranı Kerimden Olusmuyor, Mesela Namazlar Kaç Rekat Kuranda Değil Sünnete Vardır. Bu Durum bilerek Allah Tarafından Ortaya Konulmuştur, Sünneti Korumak amacıyla.
  9. shotpoter

Kuran- Yüce Kitabımız (Müslüman Alemi icin) Sünnet- Hz. Peygamber Uygulamaları (Kuranı Kerime dayanır) İcma- Alimlerin Ortak Görüsü(Bitcoin icin Bir İcma Yok diye biliyorum) Kıyas-Kitap ve Sünnete Geçen benzer Meseleden Hareketle Hüküm verme. Hocam İcma yok kesin Haram helal denilemiyor ama...
  10. shotpoter

Hocam Islam Fetva Hukuku vardır. Diyanet Haşa ve Kella Peygamberler Kurumu değil,Hataları olabilir. Ama Bozuk bir saat günde 2 kere Doğruyu Gösterir hesabı, Herhagi bir Fetva Kuranı Kerim ve Sünnet Üzere ise Doğrudur. bukadar basit :) NOT: Diyanetin Fetvası için değil özellikle, Genel Fetva...
  11. shotpoter

Hocam İcma yok olmadığı icin Tartısılan bir konu ama Aklı Selim olmayız Hepimiz. Ben gelmedim da'vî için benim işim sevi için Dostun evi gönüllerdir gönüller yapmaya geldim Yunus Emre BİR GÖNÜLE GİRMEK - Somuncu Baba Dergisi
  12. shotpoter

Forumda bu tarz konular İcin bir Fetva Klubü Tarzı bir oluşum olursa Yararlı olur, bu Tarz konular sık tartışılıyor.
  13. shotpoter

Çeşitli Kazanç Yolları ve Bunların Fazilet Dereceleri: | Sorularla İslamiyet (sorularlaislamiyet.com) Fetvanın dayanak noktası burası olabilir. 1613072489 Tabikide Hocam,İslam güncellenemez, Güncel olaylar İslamiyete göre uyarlanır.
  14. shotpoter

Kripto Para Nedir? - YouTube Kısaca SUAN ICIN Caiz değildir denilmiş 2019 Yılında. Güvence yok Kurumsal olarak. doğrudur yanlıştır ihtilaflı bir konu icma olmadğı için kesin konusamıyorum.
  15. shotpoter

Genel Olarak Ticareti iste yani Kazılan bitcoin süs olmaz herhalde
  16. shotpoter

Bitcoin Nedir? Bitcoin Caiz mi? | İslam ve İhsan (islamveihsan.com)
  17. shotpoter

Kesin haram hükmü yok itilaflı bir konu.
  18. shotpoter

[TARTIŞMA] Kripto Para Haram mı?

Bitcoin adıyla git gide yayılmaya başlayan sanal para birimi helal midir? | Sorularla İslamiyet (sorularlaislamiyet.com) Diyanet İşleri Başkanlığı Not: 07 Mart 2020’de Helal Finans Açısından Kripto Paralar Çalıştayı’nın Sonuç ve Değerlendirme Raporu şöyledir: 1. İslami finans açısından parada...
Top Bottom