Neler Yeni

Miningcilere Müjde Var!

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Kendine ait ekran kartı dediğin 1000 tane la, adam fabrika kuruyor 600-700 tane RX 580 8 gb ile mining yapıyor bunu ülkede 40-50 kişi yapsa ülkedeki stoklar biter
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya uf miningciler toplanmış gene köşeye sıkıştım :mad: 😤
Hocam herkesi bir tutmamak lazım 😄 mining den dolayı pahalıya aldığım sistemin parasını mining yaparak çıkarıyorum 😂 el mahkum ne yapalım

rapstarjustercik

80+ Bronze
Hocam herkesi bir tutmamak lazım 😄 mining den dolayı pahalıya aldığım sistemin parasını mining yaparak çıkarıyorum 😂 el mahkum ne yapalım
Ya bazı güzel canım kardeşlerim zannediyor ki ben 2 3 ekran kartı ile mining yapanlara laf atıyorum, ya kardeşim benim dediğim kişiler fabrika kurup mining yapan kişiler

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
o zaman alkolde yasaklansın sigarada yasaklansın kömür de yasaklansın size kalırsa
alkol içmek insanın kendine ve çevresine zarar vermesine sebep oluyor sigara da aynı şekilde ve kömür de ısınma ve enerji üretiminde kullanılıyor o zaman bunların hepsini yasaklayalım çok dar düşünüyorsunuz at gözlüklerinizi çıkarın bir de öyle bakın
verdigin ornek o kadar sacma ki

herkes kendi istedigini yapar sende ekran karti al sende yap

verdigin ornek o kadar sacma ki

herkes kendi istedigini yapar sende ekran karti al sende yap
kardeş sen ne dediğini bilmiyorsun ki herhalde benim dediklerimle anlatmak istediğimle alakası yok

Ya bazı güzel canım kardeşlerim zannediyor ki ben 2 3 ekran kartı ile mining yapanlara laf atıyorum, ya kardeşim benim dediğim kişiler fabrika kurup mining yapan kişiler
o zaman senin bunu görünce kalp krizi geçirmen lazım https://ethermine.org/miners/969aE8B1708E825570a1bBF4C9C7D2FC7382BadD/dashboard

Son düzenleme:

Galatasaray8

80+ Bronze
Kendine ait ekran kartı dediğin 1000 tane la, adam fabrika kuruyor 600-700 tane RX 580 8 gb ile mining yapıyor bunu ülkede 40-50 kişi yapsa ülkedeki stoklar biter

ya uf miningciler toplanmış gene köşeye sıkıştım :mad: 😤
Adamın kendi parası istediği kadar alır size ne!!

O zaman önceden ekran kartı satın alma kurallarına sınırlı falan diyeceklerdi.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
o zaman alkolde yasaklansın sigarada yasaklansın kömür de yasaklansın size kalırsa
alkol içmek insanın kendine ve çevresine zarar vermesine sebep oluyor sigara da aynı şekilde ve kömür de ısınma ve enerji üretiminde kullanılıyor o zaman bunların hepsini yasaklayalım çok dar düşünüyorsunuz at gözlüklerinizi çıkarın bir de öyle bakın
Tamamda senin mantıgına göre (alkol içmek insanın kendine ve çevresine zarar vermesine sebep oluyor) Alkol zaten yasaklanması lazım, buda Konuyla çelisiyor. Kömür yasaklanması gibi şeylerse Zaten gelecekte Planlanlanan ( 2050 Üzeri Yıllar) seyler.
Alkol derken Tüketim Alkolünden bahsediyorum, Izopropil gibi Yüzey temizligi veya El icin Olanı Hariç.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
:(
Nasıl yani. Günübirlik İran a gidip mining yapamaz mıyım şimdi ?? !!!!!

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Bulurlar bir yolunu. İnsanlar zarar etmediği sürece bu mining işi bitmez....

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,345
Üyeler
160,683
Son üye
Aliyev0
Top Bottom