Miningcilere Müjde Var!

Kendine ait ekran kartı dediğin 1000 tane la, adam fabrika kuruyor 600-700 tane RX 580 8 gb ile mining yapıyor bunu ülkede 40-50 kişi yapsa ülkedeki stoklar biter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya uf miningciler toplanmış gene köşeye sıkıştım :mad: 😤
Hocam herkesi bir tutmamak lazım 😄 mining den dolayı pahalıya aldığım sistemin parasını mining yaparak çıkarıyorum 😂 el mahkum ne yapalım

Hocam herkesi bir tutmamak lazım 😄 mining den dolayı pahalıya aldığım sistemin parasını mining yaparak çıkarıyorum 😂 el mahkum ne yapalım
Ya bazı güzel canım kardeşlerim zannediyor ki ben 2 3 ekran kartı ile mining yapanlara laf atıyorum, ya kardeşim benim dediğim kişiler fabrika kurup mining yapan kişiler

o zaman alkolde yasaklansın sigarada yasaklansın kömür de yasaklansın size kalırsa
alkol içmek insanın kendine ve çevresine zarar vermesine sebep oluyor sigara da aynı şekilde ve kömür de ısınma ve enerji üretiminde kullanılıyor o zaman bunların hepsini yasaklayalım çok dar düşünüyorsunuz at gözlüklerinizi çıkarın bir de öyle bakın
verdigin ornek o kadar sacma ki

herkes kendi istedigini yapar sende ekran karti al sende yap

verdigin ornek o kadar sacma ki

herkes kendi istedigini yapar sende ekran karti al sende yap
kardeş sen ne dediğini bilmiyorsun ki herhalde benim dediklerimle anlatmak istediğimle alakası yok

Ya bazı güzel canım kardeşlerim zannediyor ki ben 2 3 ekran kartı ile mining yapanlara laf atıyorum, ya kardeşim benim dediğim kişiler fabrika kurup mining yapan kişiler
o zaman senin bunu görünce kalp krizi geçirmen lazım https://ethermine.org/miners/969aE8B1708E825570a1bBF4C9C7D2FC7382BadD/dashboard

Son düzenleme:
Kendine ait ekran kartı dediğin 1000 tane la, adam fabrika kuruyor 600-700 tane RX 580 8 gb ile mining yapıyor bunu ülkede 40-50 kişi yapsa ülkedeki stoklar biter

ya uf miningciler toplanmış gene köşeye sıkıştım :mad: 😤
Adamın kendi parası istediği kadar alır size ne!!

O zaman önceden ekran kartı satın alma kurallarına sınırlı falan diyeceklerdi.

o zaman alkolde yasaklansın sigarada yasaklansın kömür de yasaklansın size kalırsa
alkol içmek insanın kendine ve çevresine zarar vermesine sebep oluyor sigara da aynı şekilde ve kömür de ısınma ve enerji üretiminde kullanılıyor o zaman bunların hepsini yasaklayalım çok dar düşünüyorsunuz at gözlüklerinizi çıkarın bir de öyle bakın
Tamamda senin mantıgına göre (alkol içmek insanın kendine ve çevresine zarar vermesine sebep oluyor) Alkol zaten yasaklanması lazım, buda Konuyla çelisiyor. Kömür yasaklanması gibi şeylerse Zaten gelecekte Planlanlanan ( 2050 Üzeri Yıllar) seyler.
Alkol derken Tüketim Alkolünden bahsediyorum, Izopropil gibi Yüzey temizligi veya El icin Olanı Hariç.

Nasıl yani. Günübirlik İran a gidip mining yapamaz mıyım şimdi ?? !!!!!

Bulurlar bir yolunu. İnsanlar zarar etmediği sürece bu mining işi bitmez....

Geri