Arama sonuçları: *

1. Ben Tümay

Youtube kanalımın gelişmesi için yapılması gerekenler nelerdir?

Çok iyi, teşekkürler dostum :peepokalp: Evet, CraftRise ve SonOyuncu atıyordum.
  2. Ben Tümay

iAllMoon nickimdi kanallarım kapatıldı. Bir ton video yüklü bu şekilde, ilk kapatıldığı dönem 200+ video vardı 😢
  3. Ben Tümay

YouTube'da iyi içerik her türlü izlenir kötü içerik asla izlenmez dostum. Algoritması aşırı derecede iyi çalışıyor. İzlenmek için güzel bir video çıkartıp yüklemen yeterli. NOT: YouTube'dan milyonlarca izlenme elde ettim, oradan biliyorum.
  4. Ben Tümay

İnstagram bot takipçi ban yedirtirmi?

Bir hesaptan 10-20k kişiye takip atıyorlar ve İnstagram bot olduğunu anlayıp hesapları kapatıyor. Bot takipçi hesabı kapattırmaz fakat hesabı çöp eder. Etkileşim de gelmez yeni takipçi de hesap öne çıkmaz artık. Görünüş olarak fazla takipçi olur sadece.
  5. Ben Tümay

Youtube Kanalım Askıya Alındı

Twitter'dan sorununu tweet atıp @TeamYouTube'u etiketle. Sorununu çözerler. YouTube bu konularda mailden destek sağlamaz, hazır cevap verir.
  6. Ben Tümay

Instagram da çok mu video beğendim acaba artık begenemiyorum

İnstagram şüpheli faaliyet yüzünden hesabına bloke koymuş. Bir kaç saat sonra düzelir.
  7. Ben Tümay

İnstagram 600 Takipçili Hesap Ne Kadar Eder?

600 takipçi inanılmaz az, 1k izlenme de aynı şekilde dostum. Satacak birini bulamazsın maalesef.
  8. Ben Tümay

Youtube mail attı? Ne yapmalıyım?

Videoda kullandığın müzik telifli olduğun için müzik telifi yemiş. Bu teliften istersen 100 tane gelsin kanalın kapanmaz. Bu telif türünün amacı videonun gelirini müzik sahibine aktarmak, videodan para kazanamazsın. Endişelenmene veya videoyu kaldırmana gerek yok 1696044223 Bu arada kanal...
  9. Ben Tümay

Instagram Instagram Hizmetleri.

Anladım çok teşekkürler. Evet istediğim nick o :)
  10. Ben Tümay

Hemen deniyorum 🤜🤛 1673140446 Denedim o şekilde de olmadı. Bu nicki almamın herhangi bir yolu var mı acaba? Nick diye bahsettiğim şeyde kendi ismim ve soy ismim bu arada :D
  11. Ben Tümay

İnstagram'da koymak istediğim bir kullanıcı adı var, neredeyse o kullanıcı adını kullanan kimse olmadı ve o ada sahip bir hesap yok fakat hesabıma koymaya çalıştığım takdirde "Bu kullanıcı adına sahip bir kullanıcı zaten var." hatası alıyorum. Dediğim gibi öyle bir hesap uzun süredir yok. Ne...
  12. Ben Tümay

Discordda hacklenmek

İsim ve soy isim ile rahatlıkla bulunabilir. Discord'da adını yazdıysan veya eşlenen hesaplarından birinde varsa bulabilir. Dava edebilirsin, direk R yapıyorlar.
Top Bottom