Neler Yeni

Instagram Instagram Hizmetleri.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati
5 6 gün oldu sanırsam

değildi
Pp bio isim ekli olmayanlar hesaplar için bir kapatma yöntemi çıkmıştı bu ay , şuan fixlendi fakat hesapta fotoğraf yoksa açmak zor , hesap sizin için önemliyse açtırmak isterseniz yazabilirsiniz.

Benimkindede ekli değildi bir sebepten kaldırmıştım birisi reportladı 3 gün önce oldu hatta hesabım kapanmıştı , hesapta fotoğrafım olduğu için 24 saat dolduğu gibi anında açtım 😄
Mesaj otomatik birleştirildi:

5 6 gün oldu sanırsam

değildi

Ekler

• E8B87CCF-CC6E-4F47-B22C-66B3BE59DB4D.jpeg
    E8B87CCF-CC6E-4F47-B22C-66B3BE59DB4D.jpeg
    121.7 KB · Hit: 30

vettunivezzeytuni

80+ Bronze
Belki size saçma gelebilir ama instagramda kapanan hesapların %90 ı kişisel olmasa bile taklitten kapanıyor ve işletme hesabı olduğu zaman mantık olarak fotoğraf olmadığı için açmak baya zor oluyor , yüzünü arşivlerseniz ve hesap kapanırsa açmak baya kolay oluyor açtırırken istiyorlar evet.

Ayrıca hesap işletme olsa ve fotonuz olmasa bile açılabiliyor bir sürü yöntem var bu konuda , fakat kendiniz açamazsınız karışık konular yani hesabınız kapanırsa %99 bir medyacı ile görüşmeniz gerekiyor.

+ Hesabınız satış hesabı olmasa bile yüzünüzü arşivleyin aydınlık ve net fotoğraflar olsun her zaman her konuda işinize yarar, tek kapanınca değil örneğin telefonunuz kırıldı mailiniz gitti veya hesapta doğrulama vardı , selfie attığınızda hesabı geri alabiliyorsunuz fotoğraf olduğu için.
Yok hocam gayet mantıklı geldiği için yazdım zaten tekrar okudum yazarken imalı yazmışım gibi olmuş biraz ama o anlamda yazmadım yani anlamışsınızdır diye umuyorum

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati
Yok hocam gayet mantıklı geldiği için yazdım zaten tekrar okudum yazarken imalı yazmışım gibi olmuş biraz ama o anlamda yazmadım yani anlamışsınızdır diye umuyorum
Yok zaten hocam anladım problem değil detaylı bilgi vermek istedim sadece herkes bilgilensin diye

"thorxium"

80+ Bronze
Selam arkadaşlar , forumda aylardır çok fazla kişinin instagram hesapları ile alakalı problemler yaşadığını gördüm ve bu konuyu açmaya karar verdim.
Yıllardır sosyal medya ile uğraşıyorum daha çok instagram ile uğraşıyorum diyebiliriz , aklınıza takılan her soruyu sorabilirsiniz.
Başınıza gelen sorunları yazarsanız yardımcı olabilirim elimden geldiği kadar, belirli sorunlarda ücret karşılığında yardımcı olabilmekteyim bunuda modlar aracılığı ile yapabiliriz sorun değil.

Genel Amacım herkesin aklındaki soru işaretlerini gidermek ve her konuda yardımcı olabilmek.

Ekleme ; Hesabınızda sorunlar yaşamamak için 3. Parti uygulamalar ve sitelere hesabınız ile giriş yapmayın/paylaşmayın.
acaba hesap kapatma nası oluyo benim bi hesabım var şifresini bilmiyorum kapatmak istiyorum kaldım öyle.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati
acaba hesap kapatma nası oluyo benim bi hesabım var şifresini bilmiyorum kapatmak istiyorum kaldım öyle.
Hesap kapatma işlemide yapıyorum şuan geçiçi olarak bir sorun var düzeldiğinde kapatma işlemleride yapıyorum forumda illegale girebileceği için yazmadım , hesaba neden erişemiyorsunuz ve hesapta mail/ numara veya fotoğrafınız yokmu?

"thorxium"

80+ Bronze
Hesap kapatma işlemide yapıyorum şuan geçiçi olarak bir sorun var düzeldiğinde kapatma işlemleride yapıyorum forumda illegale girebileceği için yazmadım , hesaba neden erişemiyorsunuz ve hesapta mail/ numara veya fotoğrafınız yokmu?
fotoğrafım falan yok hesap ile alakalı şeyleri hatırlamıyorum almak istemiyorum sadece kapatmak istiyorum saçma bi hesap.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati
neden,en kötü ben başka yollarla kapattırıcam o zaman sağ ol.
Üzgünüm ama boş hesabı kapattırmanız imkansız gibi bir şey , başka yöntem dediğiniz şeyler anladığım kadarıyla basit şeyler fakat spamla şikayet ile felan kapanmaz bilginiz olsun, kapatma yani ban hizmeti veren sayılı kişi var instagramda onlarda zaten ücret ister yani yapabileceğiniz bir şey yok .

Emir.jk

80+ Bronze
Üzgünüm ama boş hesabı kapattırmanız imkansız gibi bir şey , başka yöntem dediğiniz şeyler anladığım kadarıyla basit şeyler fakat spamla şikayet ile felan kapanmaz bilginiz olsun, kapatma yani ban hizmeti veren sayılı kişi var instagramda onlarda zaten ücret ister yani yapabileceğiniz bir şey yok .
Hocam şuan bir çok kişinin sorduğu soruları cevaplıyorsun çok teşekkür ederim böyle bi konu açtığın ve yardımcı olduğun için

Hocam şuan bir çok kişinin sorduğu soruları cevaplıyorsun çok teşekkür ederim böyle bi konu açtığın ve yardımcı olduğun için
Yaptığın iş takdir edilesi 👏🏻

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati

Yaptığın iş takdir edilesi 👏🏻
Elimden geldiğince herkese her zaman yardımcı olmaya çalışıyorum hocam 😊
Sorunuz varsa iletebilirsiniz:)

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Tümay
İnstagram'da koymak istediğim bir kullanıcı adı var, neredeyse o kullanıcı adını kullanan kimse olmadı ve o ada sahip bir hesap yok fakat hesabıma koymaya çalıştığım takdirde "Bu kullanıcı adına sahip bir kullanıcı zaten var." hatası alıyorum. Dediğim gibi öyle bir hesap uzun süredir yok. Ne yapmam gerekiyor?

*neredeyse 2 yıldır o kullanıcı adını kullanan kimse olmadı yazacaktım

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati
İnstagram'da koymak istediğim bir kullanıcı adı var, neredeyse o kullanıcı adını kullanan kimse olmadı ve o ada sahip bir hesap yok fakat hesabıma koymaya çalıştığım takdirde "Bu kullanıcı adına sahip bir kullanıcı zaten var." hatası alıyorum. Dediğim gibi öyle bir hesap uzun süredir yok. Ne yapmam gerekiyor?

*neredeyse 2 yıldır o kullanıcı adını kullanan kimse olmadı yazacaktım
O kullanıcı adı eskiden alınmış ve hesap ya kapanmış yada sahibi tarafından dondurulmuş bu yüzden alamıyorsunuz

O kullanıcı adı eskiden alınmış ve hesap ya kapanmış yada sahibi tarafından dondurulmuş bu yüzden alamıyorsunuz
Yani aslında o kullanıcı adı alınmış ama siz sadece hesabı göremiyorsunuz ya kapalı yada donukta.

Yani aslında o kullanıcı adı alınmış ama siz sadece hesabı göremiyorsunuz ya kapalı yada donukta.
Kendi hesabına almak yerine direkt yeni hesap açarken o hesaba almayı dene o nicki. Hesabı açarken kullanıcı adı soruyor ya o kısıma gir nicki .

Top Bottom