Neler Yeni

Youtube mail attı? Ne yapmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,266
İsim
a l p e r
Beyler youtubea bi video yükledim.

Yüklenir yüklenmez Youtube şöyle bir mail attı.

342FC76E-C9E9-4373-BC66-708A560929A0.png

Videoyu falan silmeme gerek var mıdır?

zargan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Alperen kaya
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,266
İsim
a l p e r
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bir kere birine olmuştu aslında bu bir youtube maili olmayabilir nasıl olduğu aklımda değil ama bir link varsa tıklama bence
Ama video yüklenir yüklenmez oldu. otomatik maildi sanırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,266
İsim
a l p e r
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,726
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,557
İsim
Yusuf
youtube telifleri. kullandığınız görseller videolar müzikler sesler eğer telifli ise uyarılırsınız devam ederseniz, olası video geliri telif sahibine gider, videolar silinir kanal kapatılır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,266
İsim
a l p e r
youtube telifleri. kullandığınız görseller videolar müzikler sesler eğer telifli ise uyarılırsınız devam ederseniz, olası video geliri telif sahibine gider, videolar silinir kanal kapatılır.
2018den beri ilk defa boyle bir uyari aldim. 3 hakkimiz mi var?

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Tümay
Videoda kullandığın müzik telifli olduğun için müzik telifi yemiş. Bu teliften istersen 100 tane gelsin kanalın kapanmaz. Bu telif türünün amacı videonun gelirini müzik sahibine aktarmak, videodan para kazanamazsın. Endişelenmene veya videoyu kaldırmana gerek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada kanal kapanır diyenler sanırım okuma yazma bilmiyor, alt kısımda adamlar zaten yazmış ”This is not a copyright strike. This claim does not affect your account status.” Bu ihtar değil ve kanalın durumunu etkilemez diye.

Belirtmeyi unutmuşum bazı şarkılar bazı ülkelerde yasaklanabiliyor. Mesela videodaki şarkı Rusya'da yasak olduğu için videon Rusya'da oynatılamaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,266
İsim
a l p e r
Videoda kullandığın müzik telifli olduğun için müzik telifi yemiş. Bu teliften istersen 100 tane gelsin kanalın kapanmaz. Bu telif türünün amacı videonun gelirini müzik sahibine aktarmak, videodan para kazanamazsın. Endişelenmene veya videoyu kaldırmana gerek yok

Bu arada kanal kapanır diyenler sanırım okuma yazma bilmiyor, alt kısımda adamlar zaten yazmış ”This is not a copyright strike. This claim does not affect your account status.” Bu ihtar değil ve kanalın durumunu etkilemez diye.

Belirtmeyi unutmuşum bazı şarkılar bazı ülkelerde yasaklanabiliyor. Mesela videodaki şarkı Rusya'da yasak olduğu için videon Rusya'da oynatılamaz.
Öncelikle teşekkür ederim. Para kazanmak için değil de hobi olarak yapıyorum az biraz da galeri gibi kullanıyorum Youtube'u. O açıdan önemli değil telif atmaları ama, metak ettiğim bişey var. Ben çoğu videomda telif haklı talebi diyr uyarı alırım ama ilk defa mail aldım bu sadece o son attığım video içindi değil mi? Diğer videolarla alakası yok yani. Yoksa ben direkt şarkı yüklemiştim youtubea 180K izlenmişti hatta

Bu arada şarkının rusyada yasak olması ilginçmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,596
Üyeler
166,407
Son üye
Ereilian
Top Bottom