Neler Yeni

Discordda hacklenmek

Kratos8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Muhammed Arslankılıç
selam arkadaşlar bügün discordayken biri bana mesaj attı ve bi sunucuya davet etti atar yaptı birazcıkta bende neden atarlanıyorsun dediğimde kavga başlattı ardından ismimi doğum tarihimi ve hangi şehirde oturdumu söyledi sizce nerden bulmuş olabilir ?

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Tümay
selam arkadaşlar bügün discordayken biri bana mesaj attı ve bi sunucuya davet etti atar yaptı birazcıkta bende neden atarlanıyorsun dediğimde kavga başlattı ardından ismimi doğum tarihimi ve hangi şehirde oturdumu söyledi sizce nerden bulmuş olabilir ?
İsim ve soy isim ile rahatlıkla bulunabilir. Discord'da adını yazdıysan veya eşlenen hesaplarından birinde varsa bulabilir. Dava edebilirsin, direk R yapıyorlar.

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Yakup Bolat
Dostum günümüzde yayginlasti artık insanların ellerinde mernis bilgileri geziyor ad ve soyadından senin tüm bilgilerini buluyorlar en fazla söyleyerek seni korkutabilir başka hiçbir şey yapamaz merak etme 😅
Video kaydı alıp siber suçlara başvurabilirsin mernis kullanmak yasak zaten cezası var diye biliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Yusuf Özbaş
İnternete sızan verilerin haddi hesabı yok bulmak sorun değil fakat kimse seni onunla tehtit edemez 14-15 yaşındaki çocukların elinde geziyor veriler bilmedikleri şey bu gibi birşeye kalkışırlarsa hakkında açılacak soruşturma ve davadan kalkamazlar 2 yıldan 4 yıla kadar cezası mevcut

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,596
Üyeler
166,407
Son üye
Ereilian
Top Bottom