Neler Yeni

Instagram Instagram Hizmetleri.

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Tümay
O kullanıcı adı eskiden alınmış ve hesap ya kapanmış yada sahibi tarafından dondurulmuş bu yüzden alamıyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani aslında o kullanıcı adı alınmış ama siz sadece hesabı göremiyorsunuz ya kapalı yada donukta.

Kendi hesabına almak yerine direkt yeni hesap açarken o hesaba almayı dene o nicki. Hesabı açarken kullanıcı adı soruyor ya o kısıma gir nicki .
Hemen deniyorum 🤜🤛

O kullanıcı adı eskiden alınmış ve hesap ya kapanmış yada sahibi tarafından dondurulmuş bu yüzden alamıyorsunuz

Yani aslında o kullanıcı adı alınmış ama siz sadece hesabı göremiyorsunuz ya kapalı yada donukta.

Kendi hesabına almak yerine direkt yeni hesap açarken o hesaba almayı dene o nicki. Hesabı açarken kullanıcı adı soruyor ya o kısıma gir nicki .
Denedim o şekilde de olmadı. Bu nicki almamın herhangi bir yolu var mı acaba? Nick diye bahsettiğim şeyde kendi ismim ve soy ismim bu arada :D

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati
Hemen deniyorum 🤜🤛

Denedim o şekilde de olmadı. Bu nicki almamın herhangi bir yolu var mı acaba? Nick diye bahsettiğim şeyde kendi ismim ve soy ismim bu arada :D
Kullanıcı adları ile ilgilenen bir arkadaşım var ona yarın sorayım yarın bu konuya tekrar yazarım yardımcı olabilirse bilgi vereyim ücretsiz olarak yapmasını isterim yapabilirse ,ücret talep ederse bilgi veririm size.

Kullanıcı adları ile ilgilenen bir arkadaşım var ona yarın sorayım yarın bu konuya tekrar yazarım yardımcı olabilirse bilgi vereyim ücretsiz olarak yapmasını isterim yapabilirse ,ücret talep ederse bilgi veririm size.
İstediğiniz nick @tumaymermer doğrumu?

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Tümay

İstediğiniz nick @tumaymermer doğrumu?
Anladım çok teşekkürler. Evet istediğim nick o :)

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Pp bio isim ekli olmayanlar hesaplar için bir kapatma yöntemi çıkmıştı bu ay , şuan fixlendi fakat hesapta fotoğraf yoksa açmak zor
aşırı saçmaymış niye bişey yazmam gererkıyor kı 5 6 yıldır kullandığım hesap bu anlamsız şey için mi kapandı şimdi

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Yeni bir sayfa açtım, reklam da veriyorum ama daha hızlı takipçi kazanmak benzer sayfaları takip edenlere takip yolluyorum.

İnstagram'ın takip yollama sistemi nasıl işliyor biliyor musunuz? Saatlik veya günlük bir limit mi var?

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
İnstada hikaye atmak bazen uzun sürüyor ve instadan çıkınca yükleme dolmadan gidiyor önceden böylemiydi bilmiyorum benim bildiğim arkada yükleniyordu.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati
Yeni bir sayfa açtım, reklam da veriyorum ama daha hızlı takipçi kazanmak benzer sayfaları takip edenlere takip yolluyorum.

İnstagram'ın takip yollama sistemi nasıl işliyor biliyor musunuz? Saatlik veya günlük bir limit mi var?
Takip etme limiti saatlik 100-150 genelde hocam , aşarsanız zaten takip ettirmiyor daha fazla.
Takip ettirse bile çok fazla kişiyi takip ettiğiniz için hesabınız bot gibi görünüyor bu yüzden uyarı geliyor ve 1 hafta kimseyi takip edemiyorsunuz dikkatli olun derim.

İnstada hikaye atmak bazen uzun sürüyor ve instadan çıkınca yükleme dolmadan gidiyor önceden böylemiydi bilmiyorum benim bildiğim arkada yükleniyordu.
Öncedende öyleydi hocam arka planda yüklenmiyor maalesef, ios kullanıyorsanız arka planda yenile özelliğini aktif edin o şekilde belki arka planda yükleyebilirsiniz.

Thrill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Atakan
Reels reklam verilebiliyor mu hocam? Önceden verilemiyordu sanırım.
Verilebiliyorsa ne kadar süreye kadar video reklam verilebiliyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,596
Üyeler
166,407
Son üye
Ereilian
Top Bottom