Arama sonuçları: *

1. Skynel

Discord yayında durumu nasıl yapılır

Arkadaşın söylediği durum işe yarayacaktır muhtemelen bende de öyle oluyordu
  2. Skynel

Twitch yayını yaparken yayın pikselleşiyor

Ekran kartı AMD mi
  3. Skynel

OBS resim ekleyemiyorum

Resim atar mısınız
  4. Skynel

Twitch donate bar nasıl açılır?

Streamlabs üzerinden twitch hesabını bağla Oradan donate bar var Donate barı ayarla ve onun linkini kopyalayıp Oyun yakalama gibi açıyorsun ya OBS'den orada Oyun yakalama yerine Tarayıcı var oraya yapıştırıyorsun.
  5. Skynel

Bu sistemle yayın yapılır mı nasıl?

Aynı sisteme sahibim yapıyorum Sorunsuz bir şekilde yaparsın
  6. Skynel

1 Ay Yayın Yapsam Yol Kateder miyim?=

Azimli olmak en önemlisi 6 aydan beri yayın yapıyorum 125 Takipçiyim O da burada ki bana destek olan insanlar sayesindedir Forumdan destek olan çoğu kişi oldu sağ olsunlar.
  7. Skynel

1 Ay Yayın Yapsam Yol Kateder miyim?=

1 Ayda gelişemezsin
  8. Skynel

Youtube Nasıl 1000 Abone ve 4000 Saat İzlenme Alınır?

Öğrenebilirsiniz hocam zor oyunlar değiller ama yine siz bilirsiniz önerilerim bunlar benim
  9. Skynel

PUBG Mobile oynayacaksanız canlı yayın genel olarak daha mantıklı oluyor sanırım FB'de baya izleniyor diye biliyorum Onun dışında PUBG Mobile ile güzel bir kitle sahibi olacağınızı düşünmüyorum genel olarak çocuk kitle izleyecektir ben tercih etmezdim sizi bilmem Farklı hikayeli ya da CS...
  10. Skynel

Kaç yaşındasınız?
  11. Skynel

Yayıncı Olmak Kolay mı?

Twitch'den yapıyorum ben diğer platformları bilmem.
  12. Skynel

Yayıncı Olmak Kolay mı?

Teşekkürler etiketlediğin için kendimce zorluğunu anlatmak isterim İlk başlarda yayın yapmaya başladığınız zaman tanınan bir tanıdığınız yoksa her kişi gibi az izleneceksiniz birincisi motivasyonunuzu kaybetmemeniz gerekiyor kim ne derse desin twitch ortamında adam seni neden izlesin? Wtcn var...
  13. Skynel

TWİTCHTE İZLEDİĞİNİZ YAYINCILAR KİM?

Ben izlemiyorum, İZLETİYORUM!
  14. Skynel

TWİTCHTE İZLEDİĞİNİZ YAYINCILAR KİM?

ADAM YA ADAM GELDİ ADAM
  15. Skynel

Twitch'te Yayın Yapmak İçin Kaç Yaşında Olmalıyım?

Youtube kanalım var hocam amatör olarak seslendirme ve dublaj yapıyorum ya da film ve animelere editler yapıyorum kendimce beni izleyen kişilerden örneğin @alpolojix / Leroxy ya da o olmazsa kendim klip alıyorum DC sunucumda ki klip bölümüne atıyorum youtube'a video çıkartmak için size de öneririm.
  16. Skynel

Teşekkür ederim hocam böyle düşünmeniz güzel bir şey 8 seneden beri oturduğum binada internet düzgün değil 3 ay önce bilgisayarı sattım ve daha 2 hafta önce sistemi topladım bundan yaklaşık 38 gün önce de altyapı geldi artık 8mbps upload alıyorum bayadan beri yayın yapma fikri vardı aklımda ama...
  17. Skynel

Hocam estağfurulalh kendine muzisyen gibi ünlü kişilerden host almayı planlayan kişiyle nasıl kapışayım ben Ki kapıştırırız ben pes etmeyeceğim sonuna kadar devam ne kadar az izlensem bile.
  18. Skynel

Bebiş mi benim sahibim var hoşt ulan. Bilmiyorum ki sınav saatini bile bilmiyorum çocuklara yazdım cevap veren yok kalkacağım bir saatte ama hayırlısı.
  19. Skynel

Ziyaaa elraenn :D İyi hocam o fırsatı değerlendirirsin işte ne güzel umarım gelişirsin şimdiden iyi yayınlar.
Top Bottom