Neler Yeni

Twitch'te Yayın Yapmak İçin Kaç Yaşında Olmalıyım?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Abi ben chati eğlendirmek için uğraşıcam eğer host gelirse chat le ortak karar alıp ona göre bir şey yaparım örneğin bende o kadar fazla anı varki 17 yaşındayım fakat yaşadıklarımın cidden binde birini yaşayan yoktur ve bu aşırı keyif verir benim anlatmam onlara karşı
Ziyaaa elraenn :D
İyi hocam o fırsatı değerlendirirsin işte ne güzel umarım gelişirsin şimdiden iyi yayınlar.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
Sen ne zaman uygunsun bebiş o.O2
Bak gelecek senee dahi yayın yaparsan sen
Ziyaaa elraenn :D
İyi hocam o fırsatı değerlendirirsin işte ne güzel umarım gelişirsin şimdiden iyi yayınlar.
Ben xskynel yayın vs si atalım istatistik lere tamam mı ama Rabbim in izni ve rızasıyla sizi tokatlarım söyliyim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şşt bebiş gelsene arabama gezelim ;)
Bebiş mi benim sahibim var hoşt ulan.

Bilmiyorum ki sınav saatini bile bilmiyorum çocuklara yazdım cevap veren yok kalkacağım bir saatte ama hayırlısı.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Bak gelecek senee dahi yayın yaparsan sen

Ben xskynel yayın vs si atalım istatistik lere tamam mı ama Rabbim in izni ve rızasıyla sizi tokatlarım söyliyim :)

Şşt bebiş gelsene arabama gezelim ;)
Hocam estağfurulalh kendine muzisyen gibi ünlü kişilerden host almayı planlayan kişiyle nasıl kapışayım ben
Ki kapıştırırız ben pes etmeyeceğim sonuna kadar devam ne kadar az izlensem bile.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
Hocam estağfurulalh kendine muzisyen gibi ünlü kişilerden host almayı planlayan kişiyle nasıl kapışayım ben
Ki kapıştırırız ben pes etmeyeceğim sonuna kadar devam ne kadar az izlensem bile.
Kanka şöyle ben kendine müzisyen ve elraenn gibi yayıncılardan host alır kendime kitle yaparsam genç yayıncılara ve hayalleri olan başarılı insanlarada yardım için elimden geleni yapıcam siz hırslı ve rekabet dolusunuz belliki sizler baş tacısınız örneğin

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Kanka şöyle ben kendine müzisyen ve elraenn gibi yayıncılardan host alır kendime kitle yaparsam genç yayıncılara ve hayalleri olan başarılı insanlarada yardım için elimden geleni yapıcam siz hırslı ve rekabet dolusunuz belliki sizler baş tacısınız örneğin
Teşekkür ederim hocam böyle düşünmeniz güzel bir şey
8 seneden beri oturduğum binada internet düzgün değil 3 ay önce bilgisayarı sattım ve daha 2 hafta önce sistemi topladım bundan yaklaşık 38 gün önce de altyapı geldi artık 8mbps upload alıyorum bayadan beri yayın yapma fikri vardı aklımda ama ne internet ne de yaşım ve sesim buna müsaade etmiyordu sonunda yapabiliyorum
Çift monitörüm var ekipmanlarım tam ve sonuçta oyun oynuyorum boş duracağıma yayın yaparım belki insanlar gelip izler ve konuşmamı ve oynayışımı beğenip beni izlerler neden olmasın.

Ve dediğim gibi hocam umarım bu hedefi amaçlayan ve hakeden her insan hedefine ulaşır. Çünkü ben amaçlayıp ulaşamayacak biri olduğunu düşünmüyorum.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
Hocam size şöyle söyliyim benim daha elimde param yokken au satıp para kaznamışlığım var para kazanma hedefi olan yapar hedefi olan ve kendine güvenen herşeyi yapar bu arada twitch + youtube başlarsan dhaa iyi olur senin için ben öyle yapıcam seri seri youtube a Vşdeo yüklicem
Teşekkür ederim hocam böyle düşünmeniz güzel bir şey
8 seneden beri oturduğum binada internet düzgün değil 3 ay önce bilgisayarı sattım ve daha 2 hafta önce sistemi topladım bundan yaklaşık 38 gün önce de altyapı geldi artık 8mbps upload alıyorum bayadan beri yayın yapma fikri vardı aklımda ama ne internet ne de yaşım ve sesim buna müsaade etmiyordu sonunda yapabiliyorum
Çift monitörüm var ekipmanlarım tam ve sonuçta oyun oynuyorum boş duracağıma yayın yaparım belki insanlar gelip izler ve konuşmamı ve oynayışımı beğenip beni izlerler neden olmasın.

Ve dediğim gibi hocam umarım bu hedefi amaçlayan ve hakeden her insan hedefine ulaşır. Çünkü ben amaçlayıp ulaşamayacak biri olduğunu düşünmüyHocam

300vp ne kanka sadakat ten 10k başı kaç folar kazanılıyor biliyonmu bu arada vp işi fena iş değil haa 2000vp var bende kullanılmamış code beleş geldi onu 100 tl ye stam bari

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Hocam size şöyle söyliyim benim daha elimde param yokken au satıp para kaznamışlığım var para kazanma hedefi olan yapar hedefi olan ve kendine güvenen herşeyi yapar bu arada twitch + youtube başlarsan dhaa iyi olur senin için ben öyle yapıcam seri seri youtube a Vşdeo yüklicem
Youtube kanalım var hocam amatör olarak seslendirme ve dublaj yapıyorum ya da film ve animelere editler yapıyorum kendimce beni izleyen kişilerden örneğin @alpolojix / Leroxy ya da o olmazsa kendim klip alıyorum DC sunucumda ki klip bölümüne atıyorum youtube'a video çıkartmak için size de öneririm.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
300vp ne kanka sadakat ten 10k başı kaç folar kazanılıyor biliyonmu bu arada vp işi fena iş değil haa 2000vp var bende kullanılmamış code beleş geldi onu 100 TL ye stam bari
sadakat diyom bit falan değil. sadakat puanlarında 30.000 puan 300vp falan ediyor.

Top Bottom