Neler Yeni

Twitch'te Yayın Yapmak İçin Kaç Yaşında Olmalıyım?

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Anladım. Teşekkürler :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de LGS ye hazırlanıyorum Haziran ayından sonra başlayacağım.
Bende sistemi zaten en hızlı haziranda toplarım. Kolay gelsin.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Ben yayın yapıyorum 17 yaşındayım sesim kalın denemeyecek kadar @alpolojix / Leroxy puanlayabilir
Herhangi bir dalga geçme gibi bir durum yok çoğunlukla kendi arkadaşlarım ya da forumdan insanlar geliyor ve sağ olsunlar yardımcı oluyorlar
Ama twitch anasayfasından veya oyundan gelen bir çok kişi de sesimle alakalı bir şey demiyor çoğu gelip selam verip takipten çıkıyor ya da bazıları gelip bir süre izleyip kapatıp takipte kalıyor bir daha gelmiyor :D
Daha bugün 7 saat yayın yaptım öyle söyleyeyim.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Olum banada destek la nolur la gelecek sene elraenn be kendıne müzisyenden host alıcam inşallah sonra zaten oto gelirde sizde bir destek ve
Ben yayın yapıyorum 17 yaşındayım sesim kalın denemeyecek kadar @alpolojix / Leroxy puanlayabilir
Herhangi bir dalga geçme gibi bir durum yok çoğunlukla kendi arkadaşlarım ya da forumdan insanlar geliyor ve sağ olsunlar yardımcı oluyorlar
Ama twitch anasayfasından veya oyundan gelen bir çok kişi de sesimle alakalı bir şey demiyor çoğu gelip selam verip takipten çıkıyor ya da bazıları gelip bir süre izleyip kapatıp takipte kalıyor bir daha gelmiyor :D
Daha bugün 7 saat yayın yaptım öyle söyleyeyim

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Jarvis-M
Dediğiniz tabirleri tam olarak anlayamadım. İştirak ve Vasi ne ne deme? Yayın açabiliyor muyum?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer Haziran'dan sonra Diamond olursam görelim bakalım kim dalga geçiyor :devilish:
diamond .......

BWOAH

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Olum banada destek la nolur la gelecek sene elraenn be kendıne müzisyenden host alıcam inşallah sonra zaten oto gelirde sizde bir destek ve
Bilmiyordum hocam özelden yaz takip edeyim.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
1/10

Evt.

Herkes yayıncı olmuş.
Benim yayınlar da az izleniyor ya sen benden daha fazla izleniyon.
Hocam ayıpsın çevre önemli beni de sadece arkadaşlarım izliyor ki arkadaşların desteği olmadan mümkünatı yok gelişemezsin
Ki sen benim gibi her gün 5 6 7 saat yayın yapmıyorsun.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Hocam ayıpsın çevre önemli beni de sadece arkadaşlarım izliyor ki arkadaşların desteği olmadan mümkünatı yok gelişemezsin
Ki sen benim gibi her gün 5 6 7 saat yayın yapmıyorsun.
Çevre çok önemli örneği ben kendine müzisyen ile insta üzerinden yazışıp duruyorum elraenn olsun onla bir kere görüştüm fulya abla var mesela bunlar bana destek olabilcek kişiler örneğin soner şahinbaş var soner le çok iyiyim ben yayın açmaya başlasam şu 4 kişiden 1 i bana kesinlikşe host atar buda beni genişletir böyle gelişmeyi planlıyorum kendimi buna hazır hissediyorum mesela sohbet çok önemli

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Çevre çok önemli örneği ben kendine müzisyen ile insta üzerinden yazışıp duruyorum elraenn olsun onla bir kere görüştüm fulya abla var mesela bunlar bana destek olabilcek kişiler örneğin soner şahinbaş var soner le çok iyiyim ben yayın açmaya başlasam şu 4 kişiden 1 i bana kesinlikşe host atar buda beni genişletir böyle gelişmeyi planlıyorum kendimi buna hazır hissediyorum mesela sohbet çok önemli
Kesinlikle sohbet önemli onların yayınına katılma şansın varsa onu değerlendirmen lazım
Ya da sana host attıktan sonra insanların seni izleyebilmesi için onları ilgi çekici bir şey bulman lazım
Atıyorum Valorant'ı iyi oynuyorsan izlerler ki cNed mesela Jett'i iyi oynadığı için izleniyor Lars Yasuo'yu iyi oynadığı için izleniyor.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Kesinlikle sohbet önemli onların yayınına katılma şansın varsa onu değerlendirmen lazım
Ya da sana host attıktan sonra insanların seni izleyebilmesi için onları ilgi çekici bir şey bulman lazım
Atıyorum Valorant'ı iyi oynuyorsan izlerler ki cNed mesela Jett'i iyi oynadığı için izleniyor Lars Yasuo'yu iyi oynadığı için izleniyor.
Abi ben chati eğlendirmek için uğraşıcam eğer host gelirse chat le ortak karar alıp ona göre bir şey yaparım örneğin bende o kadar fazla anı varki 17 yaşındayım fakat yaşadıklarımın cidden binde birini yaşayan yoktur ve bu aşırı keyif verir benim anlatmam onlara karşı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,017
Üyeler
161,377
Son üye
iceberg987
Top Bottom