Azimli olmak en önemlisi 6 aydan beri yayın yapıyorum 125 Takipçiyimne farkı var açarmısın
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne kdr sürede bi yol katederim
Yeni çıkmış oyunları oynayarak anca izlendim ben öyle Pubg falanmış izlenmiyor.1 ay günde 2 saat nonolive PUBG mobile 720 p yapsam bir yerlere gelirmiyim
nerde yaptın knkAzimli olmak en önemlisi 6 aydan beri yayın yapıyorum 125 Takipçiyim
O da burada ki bana destek olan insanlar sayesindedir
Forumdan destek olan çoğu kişi oldu sağ olsunlar.
Twitchnerde yaptın knk
nerde yaptın yayınıYeni çıkmış oyunları oynayarak anca izlendim ben öyle PUBG falanmış izlenmiyor.
ora zornuş bende nimo yada nonoliveda yapacam nono ya daha yakınım bi deneyelim bakalmTwitch
Twitch.nerde yaptın yayını
Evet süreklilik önemli haklısınız ama şuralarda size katılmıyorum; adam zaten 1 ay yayın yapıp Enes Batur olur muyum diye sormamış, ikinci olarak ise internetin nesine yazık olacak ki ? Eğer yayın yapmayı düşünüyorsa sınırsız bir internete zaten sahiptir ?Gelemezsin. 1 ay çok kısa bir süre. Süreklilik çok önemli. 1 ay yayın yapıp enes batur olamazsın. Devamını getiririm diyorsan başla. 1 ay yapıp salarım diyorsan hiç yapma. İnternetine yazık.
sen ne düşünüyorsun 1 2 ay yayın yapsam bişeler yapabilirmiyim nonlivedeEvet süreklilik önemli haklısınız ama şuralarda size katılmıyorum; adam zaten 1 ay yayın yapıp Enes Batur olur muyum diye sormamış, ikinci olarak ise internetin nesine yazık olacak ki ? Eğer yayın yapmayı düşünüyorsa sınırsız bir internete zaten sahiptir ?
Mükemmel oynarsan ya da Barış G, Tugay Gök, Barış BRA, Ersin Yekin'i falan vurursan 1 aya kalmaz uçarsın ama tabi bu adamlara denk gelmek lazım ve vurabilmekte lazım ama öyle bir şey olmazsa bilmiyorum ya, iyi oynarsan düzenli açarsan muhabbettin iyi olursa izlenirsin gibime geliyor (Tabi ki bi wtcN kadar demiyorum). Bu arada Emülatörden oynadığını düşünerek bunları söylüyorum.sen ne düşünüyorsun 1 2 ay yayın yapsam bişeler yapabilirmiyim nonlivede
VELETLER BASMIŞ ORAYI BEN AÇTIM 30 DKDA 60 KİŞİ OLUYOR SEN 2 SAAT YAPSAN 200 olur heralde(caps açık kalmış)ne farkı var açarmısın
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne kdr sürede bi yol katederim