Neler Yeni

Youtube Nasıl 1000 Abone ve 4000 Saat İzlenme Alınır?

Trowlking

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Muhammed ali
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Metehan Akdeniz
Hocam öncelikle iyi günler bu eskiden olsaydı size daha çok şans verebilirdim ancak artık youtube çok gelişti ve izleyenlerin beklentileri çok arttı yani bunu en çok etkileyen şey videolarınız kalitesi , konuların ne kadar ilgi çekici olduğuyla alakalı iyi işler çıkarmazsanız tutunmanız çok zor ancak çıkartır iseniz 3-4 ay gibi bir sürede ortalama bir hedefe ulaşacağınızı tahmin ediyorum iyi forumlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

PUBG mobile çekmeyi düşünüyorum
Pubg mobile fazla ilgi çekecek bir oyun olduğunu düşünmüyorum hocam üst düzey über iyi oynamıyor , çok nadir vuruşlar yapmıyor iseniz...

Trowlking

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Muhammed ali
Hocam öncelikle iyi günler bu eskiden olsaydı size daha çok şans verebilirdim ancak artık youtube çok gelişti ve izleyenlerin beklentileri çok arttı yani bunu en çok etkileyen şey videolarınız kalitesi , konuların ne kadar ilgi çekici olduğuyla alakalı iyi işler çıkarmazsanız tutunmanız çok zor ancak çıkartır iseniz 3-4 ay gibi bir sürede ortalama bir hedefe ulaşacağınızı tahmin ediyorum iyi forumlar.
En basta facecam koymayi dusuuorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Metehan Akdeniz
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Metehan Akdeniz
Bunlar zaten standart şeyler artık hocam
Kaliteden kastım edit yeteneğiniz videodaki işte ne bileyim pubg de pek bilmem atıyorum biraz mesala şaklabanlık yapan arkadaşlar isim vermeyeyim baya bir izleniyor o tarz şeyler yani birazda rp oldu artık video çekme yayın yapma işleri..

Hangi oyunlar olmali sence
İyi oynuyorum insanların ilgisini çeker dediğiniz bir oyun yoksa eğer daha yavaş olacaktır ama hikayeli oyunlardan bir kitle toplayabilirsiniz

Trowlking

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Muhammed ali
Kaliteden kastım edit yeteneğiniz videodaki işte ne bileyim PUBG de pek bilmem atıyorum biraz mesala şaklabanlık yapan arkadaşlar isim vermeyeyim baya bir izleniyor o tarz şeyler yani birazda rp oldu artık video çekme yayın yapma işleri..

İyi oynuyorum insanların ilgisini çeker dediğiniz bir oyun yoksa eğer daha yavaş olacaktır ama hikayeli oyunlardan bir kitle toplayabilirsiniz
İşte onlarda pahalı bi epic in verdigi the long dark var

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Metehan Akdeniz
Kaliteden kastım edit yeteneğiniz videodaki işte ne bileyim PUBG de pek bilmem atıyorum biraz mesala şaklabanlık yapan arkadaşlar isim vermeyeyim baya bir izleniyor o tarz şeyler yani birazda rp oldu artık video çekme yayın yapma işleri..

İşte onlarda pahalı bi epic in verdigi the long dark var
Bütçeniz nedir hocam ortalama bir oyun için ?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Kaç yaşındasınız?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
PUBG Mobile oynayacaksanız canlı yayın genel olarak daha mantıklı oluyor sanırım FB'de baya izleniyor diye biliyorum
Onun dışında PUBG Mobile ile güzel bir kitle sahibi olacağınızı düşünmüyorum genel olarak çocuk kitle izleyecektir ben tercih etmezdim sizi bilmem
Farklı hikayeli ya da CS, Valorant tarzı oyunları deneyebilirsiniz.

Trowlking

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Muhammed ali
PUBG Mobile oynayacaksanız canlı yayın genel olarak daha mantıklı oluyor sanırım FB'de baya izleniyor diye biliyorum
Onun dışında PUBG Mobile ile güzel bir kitle sahibi olacağınızı düşünmüyorum genel olarak çocuk kitle izleyecektir ben tercih etmezdim sizi bilmem
Farklı hikayeli ya da CS, Valorant tarzı oyunları deneyebilirsiniz.
Cs valorant hiç oynamadım için pubg az buçuk oynarim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,880
Üyeler
160,896
Son üye
ayanonkt
Top Bottom