Skynel
80+ Gold
Dahası
Teşekkürler etiketlediğin için kendimce zorluğunu anlatmak isterim
İlk başlarda yayın yapmaya başladığınız zaman tanınan bir tanıdığınız yoksa her kişi gibi az izleneceksiniz birincisi motivasyonunuzu kaybetmemeniz gerekiyor kim ne derse desin twitch ortamında adam seni neden izlesin?
Wtcn var Jahrein var Kendinemüzisyen var neden yani?
O yüzden bu motivasyonu kaybetmemeniz ve özellikle ilk yayın açtığınız zamanlar düzenli olarak yayın açmanız gerekiyor işte ben 1 haftada 1 yayın açarım öyle öyle yükselirim öyle bir şey yok
Madem ilk başlarda yükselmek istiyorsun bir gelişme görmek istiyorsun o zaman düzenli olarak yayını açacaksın o motivasyonu kaybetmeyeceksin ve en önemlisi yayın yapmak isteyeceksin
Yayınlara gelen adamın yayını kapatmaması için nelere ihtiyacın var değil mi adam yayına gelirse neden yayınını kapatmaz kendimce olanları söyleyeyim
1.ci kesinlikle ve kesinlikle yayın kalitesidir arkadaşlar eğer yayın kalitesi kötüyse dropluysa o adam senin yayınını neden izlesin zevk alamaz izleyemez
2.ci mikrofon kalitesi sesinizin yayına doğru cızırtısız bir şekilde ulaşması ilk başlarda çok önemlidir
3.cu kameranız varsa kamera kaliteniz çok önemli kamera kaliteniz kötüyse insanlar bu ne lan deyip kapatabilirler o yüzden kamera açacaksanız açmak istiyorsanız kaliteli bir kamera şart
4.cü sohbetiniz sohbet çok önemli gelen insanlarla yapacağınız sohbetler espriler insanların sizi izlemesini sağlayacak şeylerdir
Bu yüzden ben hiç bir zaman uykuluyken hevesim yokken yayın açmıyorum sabah 12'de açacağıma akşam 21'de açıyorum neden uyuyorum uykumu açıp öyle yayın yapıyorum çünkü kaliteli olmak zorundayım
Yani kolay iş değil