Arama sonuçları: *

1. stizzy

Youtube Kanalımı Yorumlar Mısınız?

Dostlar kanalımı hep arkadaşlarıma yorumlattırdım ve farklı kişilerin yorumlarını merak ettim ve bu konuyu açma kararı aldım. En son videomu ayrıca yorumlarsanız sevinirim. Kanal linki.
  2. stizzy

Youtube Video Editör Nasıl Olabilirim

Dostlar 2018den beri kendi Youtube kanalıma içerik üretiyorum. Haziranda sınava girdim ve üni için harçlık biriktirmek istiyorum ama bir türlü iş bulamıyorum. UpWorkde yeni olduğum için kabul etmiyorlar galiba, Fiverr hoşuma gitmedi ve kuzenim çok dolandırıcı olduğunu vs söyledi, kariyer.netten...
  3. stizzy

Twitch Yayina giden görüntü kasıyor

Server olarak bağlandığın ülke ingiltere vs olabilir belki o yüzdendir, bize en yakın olan ülkeyi seçebiliyorsan düzelir diye düşünüyorum.
  4. stizzy

Twitch Yayina giden görüntü kasıyor

Ne kadar bitrate veriyorsun hocam
  5. stizzy

İlk defa yayın açacak birine tavsiyeler

Hocam 4.75 upload ile mis gibi yayın yapılır, eki modemimde 3-4 civarı uploadım vardı 2.5-3k bitrate verip açıyordum ne takılma ne ping sıkıntısı çekiyordum. Kamera açmamak biraz sıkıntı çünkü çoğu kişi kamera kapalı valorant oynuyor ve twitchte böyle kişiler dolu ama biraz sabır ile takipçide...
  6. stizzy

Spotify podcastlerim için isim önerisi alabilir miyim?

Psycho cast olabilir ayrı ayrı.
  7. stizzy

Bu sitemle yayın açılır mı

Bal gibi yapılır kendimden örnek vereyim 720p 50fps 4.5-5k bitrate veriyorum sıkıntı çıkmıyor ama çıkarsada hemen düşürüyorum bitratei 4e.
  8. stizzy

Twitch OBS yayın yaparken oyunun takılması

Hocam ben fps sabitleyerek çödüm bu sorunu ama nedenini bilmiyorum belki sabitlemek işinize yarayabilir diye yazdım.
  9. stizzy

8000 bitrate düşük kalite twitch

Ana ekrandaki siyah kısmı değiştirebiliyorsak orayı 1080p yapmayı dener misiniz bayadır obs ile uğraşmıyorumda unuttum çoğu şeyi
  10. stizzy

8000 bitrate düşük kalite twitch

Tuval çözünürlüğü olmaaı gerek onu 1080p ye falan çekerseniz düzelir büyük ihtimal.
  11. stizzy

Kayıt Alırken Oyun ve Kendi Sesimi Ayırma (Yardım Lütfen)

Öyle olması için dediğim gibi ayrı uyg. gerek. Video bu ve videoda bir şey oldu ve sesinizi kısmak istiyorsunuz benim dediğim olay bu yazdığım için. Biraz karışık oldu ama kb, videoyu izleyince anlarsınız zaten. İyi forumlar.
  12. stizzy

Kayıt Alırken Oyun ve Kendi Sesimi Ayırma (Yardım Lütfen)

Hocam ayarlardan biryerden 1 2 3 4 5 6 diyr kutular var oradan benim tavsiyem 3 e kadar tikli kalması, sonra ayarları kapatın ses yerindeki çarka sağ tıklayıp, masaüstü sesini 1e , micinizi 2 ye atayın, spotify vs bağlamak istiyorsanız voicemeeter banana vs gerek ona ytden bakabilirsiniz.
  13. stizzy

Böyle Videolar Editler Hoşunuza Gidiyor Mu?

Cs go, franJ tarzında, başka aklıma gelmiyor.
  14. stizzy

Böyle Videolar Editler Hoşunuza Gidiyor Mu?

Hayır, çünkü hem kitlesi kanser hem de oyun çoook kötü.
  15. stizzy

Twitch de modlar isim ve kategori nasıl değiştirir?

ve obs'de eklenti vsr oradan chati etkinlikleri ve takip edenleri görebiliyorsunuz.
  16. stizzy

Twitch de modlar isim ve kategori nasıl değiştirir?

Hocam yayıncı oaneli mi ne var sağda oradan değiştiriyorsunuz. Teldeyim pek hatırlamıyorum.
  17. stizzy

-18 twitch donate/sub olayı

Bizimkiler banka hesabına izin vermez, pek açık yazamamışım galiba :)
  18. stizzy

Şuan vermezler bence, ama iştirak şartları gerçekleşse bizimkilere bahsedip burayı hortlatırım.
  19. stizzy

Teşekkürler hocam.
  20. stizzy

Merhaba dostlar, ben twitchte yayınlar açıyorum, şuan kanalım küçük ama aklıma iştirak olayları geldi, 18 yaşından küçük olduğum için banka hesabım falan yok, az bir şey araştırdım ve iştirak'a kaydolurken iban vs istiyor, bu olay nasıl olacak babamdan izin alıp onun ibanını vimı kullanacağım?
Top Bottom