Hocam yayıncı oaneli mi ne var sağda oradan değiştiriyorsunuz. Teldeyim pek hatırlamıyorum.Twitch de modlar isim ve kategori nasıl değiştirir?
Hocam ben moderatörüm ancak isim ve kategori değiştiremiyorum. Yayıncı değilimve obs'de eklenti vsr oradan chati etkinlikleri ve takip edenleri görebiliyorsunuz.
Yayın ismini ve kategorisini nasıl değiştirebilirim? Wtcn, kendinemuzisyen vb yayıncılar moderatörlerine yaptırıyor ancak ben nasıl yapıldığını çözemedimTam olarak ne yapmak istiyorsun?
modaratör panelinden değiştiriyorsun.Hocam ben moderatörüm ancak isim ve kategori değiştiremiyorum. Yayıncı değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yayın ismini ve kategorisini nasıl değiştirebilirim? Wtcn, kendinemuzisyen vb yayıncılar moderatörlerine yaptırıyor ancak ben nasıl yapıldığını çözemedim
"Yayıncı Paneli" kısmından "Yayın Bilgisini Düzenle" kısmına basıp yayın adını, oynadığın oyunun ismini vb... değiştirebilirsin.Yayın ismini ve kategorisini nasıl değiştirebilirim? Wtcn, kendinemuzisyen vb yayıncılar moderatörlerine yaptırıyor ancak ben nasıl yapıldığını çözemedim
Deneyeceğim, teşekkürler."Yayıncı Paneli" kısmından "Yayın Bilgisini Düzenle" kısmına basıp yayın adını, oynadığın oyunun ismini vb... değiştirebilirsin.