Twitch bağış vergi sistemi var mı?

Furkan.y

80+
Reaksiyon skoru
3
Ben twitch üzerinde yayın yapıyorum ve bugün 20 tl bağış aldım bu bağış bynogame sitesine gitti ben bunu karta çekerken otomatik vergi ödüyor mu benim mi ödemem gerekiyor ve de direk site üzerinden harcarsam vergi ödemek zorunda kalırmıyım sorularıma cevap verirseniz sevinirim

Ben twitch üzerinde yayın yapıyorum ve bugün 20 tl bağış aldım bu bağış bynogame sitesine gitti ben bunu karta çekerken otomatik vergi ödüyor mu benim mi ödemem gerekiyor ve de direk site üzerinden harcarsam vergi ödemek zorunda kalırmıyım sorularıma cevap verirseniz sevinirim
olum adam kazandığı 20 liranın vergisini nasıl öderim diye soruyor , milyarlarca lira vergisi silinen matrahsız şirketler aklıma geldi dünyam başıma yıkıldı şuan:peeposad2:

Yav öyle bi yerde görmüştüm sorayım dedim
valla bynogame sadece kendi payını mı çekiyor bilmiyorum ki , sosyal medya işi yapanların üye olduğu bir banka sistemi var oraya yatan her paradan devlet belli bir miktar pay kesiyor , bu şekilde vergi yükümlülüğün olmamış oluyor.

20₺ den bir şey olmaz hocam rahat ol:)

Geri