Neler Yeni

-18 twitch donate/sub olayı

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Merhaba dostlar, ben twitchte yayınlar açıyorum, şuan kanalım küçük ama aklıma iştirak olayları geldi, 18 yaşından küçük olduğum için banka hesabım falan yok, az bir şey araştırdım ve iştirak'a kaydolurken iban vs istiyor, bu olay nasıl olacak babamdan izin alıp onun ibanını vimı kullanacağım?

Emirhan Gümüş08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
401
İsim
emirhan
Merhaba dostlar, ben twitchte yayınlar açıyorum, şuan kanalım küçük ama aklıma iştirak olayları geldi, 18 yaşından küçük olduğum için banka hesabım falan yok, az bir şey araştırdım ve iştirak'a kaydolurken iban vs istiyor, bu olay nasıl olacak babamdan izin alıp onun ibanını vimı kullanacağım?
Evet Hocam Öyle yapıcaksınız 18 yaşına geldiğinizde de kendi iban numaranızı gireceksiniz

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Ailenden birisiyle bankaya gidersen hesap açabilirsin.

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Şuan vermezler bence, ama iştirak şartları gerçekleşse bizimkilere bahsedip burayı hortlatırım.
Neyi vermezler sence? Banka hesabını diyorsan sencelik bir durum değil. Ailenle gidersen açabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan vermezler bence, ama iştirak şartları gerçekleşse bizimkilere bahsedip burayı hortlatırım.
Neyi vermezler sence? Banka hesabını diyorsan sencelik bir durum değil. Ailenle gidersen açabilirsin.

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bizimkiler banka hesabına izin vermez, pek açık yazamamışım galiba :)

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Top Bottom