Arama sonuçları: *

1. DonanımFikir

STEAM BEDAVA OYUN HESABI VERİYORUM !

O hesaplar sana aitse ve vereceksen hayır amaçlı sorun olmaz. Lakin başkalarına ait çalıntı hesap ve bu tarz hesap vereceksen o zaman müsade edilmez. Neticede karşı taraf da bir şekilde mağdur oluyor.
  2. DonanımFikir

Ana Konu STEAM DOLARA GEÇTİ! (bir devrin sonu…)

Sabah ola hayır ola diyelim. Zaten satın aldığınız oyunu 14 gün ve 2 saat oynanmadıysa iade edilebiliyor diye biliyorum. Zam olur diye ihtiyacından fazla oyun alan arkadaşlar yeteriu bilsin.
  3. DonanımFikir

46TL ye almak istemediğim oyunu az önce 90TL'ye aldım. High On Life oyununu aldım iyi midir? ? 40 dolarmış normalde , dolara geçilirse ciddi fiyat uçabilir.
  4. DonanımFikir

Alacak son bir oyunumuz varsa söyleyebilirsiniz. Zaman daralıyor.. Dolar Kuru İnşallah olmaz ama Steam de ticari firma sonuçta eninde sonunda parasını düşüncem.
  5. DonanımFikir

Steam den oyun alicam bakiye lazım

''İkinci El '' kategorisinde konu açabilirsin.
  6. DonanımFikir

Football Manager 2023 sınırlı süreli mi ücretsiz olacak?

Kalıcı olarak eklenir , steamdeki gibi geçiçi olma durum yok.
  7. DonanımFikir

Steam den Nays ile ödeme yapamıyorum (ÇÖZÜLDÜ)

BEN DE BENZER DURUMU NAYS DENEN BERBAT PLATFORMDA YAŞADIM: Bende de bakiye olmasına rağmen ödemeyi onaylamıyordu ve çözüm için destek hatları da berbat nays uygulamasında. Yine de müşteri hizmetlerine de durumu anlatmaya çalış pek anlamasalar da. Bendeki sorunda aynı zamanda hiçbir yerde düzgün...
  8. DonanımFikir

STEAM HESABIM ÇALINDI!

Sorun çözüldüğüne göre iyi. Ben de böyle durumlar olmasın diye tıkladığım link urlsine dikkat ediyorum, sen de anlamışsındır zaten bu olaydan sonra.
  9. DonanımFikir

Epic Games İlk Alışverişte Kupon Vermiyor Muydu?

Kupon var ama detayları yukarıdaki yazdığım gibi.
  10. DonanımFikir

Epic Games İlk Alışverişte Kupon Vermiyor Muydu?

Bedava ''Borderlans 3'' oyununu alırsan %25 indirim KUPONU veriyor. İstersen bakabilirsin.
  11. DonanımFikir

Euro Truck Simulator 149₺ oldu!

İyiki geçen gün son istediğim ATS DLC lerini aldım. En çok oynadığım oyunların bu kadar zamlanması iyi olamadı. Fiyatlar eski olana kadar idare edecez artık .
  12. DonanımFikir

Steam 40₺ Oyun Önerisi

Atilla Total War
  13. DonanımFikir

Steam cüzdan kodlarını nerede satabilirim?

450TL de dediğin gibi mantıklı 450TL den fazlası zorlaştırır, zaten %15 -%20 İndirimli veren birçok ilan var. Papara bile %10 geri ödüyor Steam alışverişerde. Fiyatı çok değiştirmek de iyi değil, güveni azaltır bence.
  14. DonanımFikir

Prime Gaming Oyunları Güncellendi!

Oyunlar fena değil ama indirimler daha fena o yüzden Prime daha çok alışveriş için değer özellikle son birkaç ay için.
  15. DonanımFikir

TAKAS 10tl steam koduna 7tl

İkinci El kısmına ilan verebilirdin.
  16. DonanımFikir

Steam Hesabım Çalındı

Öncelikle yapman gereken önceden herhangi bir satın alım yaptıysan Steam Destek'e Kanıtlaman ve değiştirilmeden önceki bilgileri onlara kanıtlamaya çalış
  17. DonanımFikir

Epic Games'in ücretsiz verdiği NBA 2K21 oyununu birçok hesaptan alıp satmak ?

Zaten indirimlerde o civarlara kadar düşebiliyor.
  18. DonanımFikir

Steam cüzdan kodu hilesi

Hile yaptığını sanmıyorum dediğin adamın.
  19. DonanımFikir

Steam hesabım çalındı.

Steam Guard filan ayarlamamışmıydın?
Top Bottom