Epic kütüphanene kalıcı olarak eklenecekAmazon Prime Gaming 7 Eylül'de Football Manager 2023'ü Epic Games üzerinden ücretsiz yapacak diye haberler çıkıyor fakat bir kaynakta bu oyunun yalnızca 1 hafta boyunca oynanabilir kalacağı yazıyordu. Doğru mu?
Peki bir şey daha soracağım. Yüksek ihtimal hesabımı bağlamam gerekecek bu yüzden bağladım diyelim sonra benim Prime aboneliğim bitti üzerine de Amazon hesabımı kapatırsam direkt ben bu oyunu oynamaya devam edebilir miyim?Epic kütüphanene kalıcı olarak eklenecek
Alıyorsun epic gamese kodu giriyorsun sonsuza kadar seninAmazon Prime Gaming 7 Eylül'de Football Manager 2023'ü Epic Games üzerinden ücretsiz yapacak diye haberler çıkıyor fakat bir kaynakta bu oyunun yalnızca 1 hafta boyunca oynanabilir kalacağı yazıyordu. Doğru mu?
Öncekinde hesap bağlıyoruz diye biliyordum bunda direkt kod mu verecekler?Alıyorsun epic gamese kodu giriyorsun sonsuza kadar senin
Kod olarak verilecek olarak biliyorum ama tam emin değilimÖncekinde hesap bağlıyoruz diye biliyordum bunda direkt kod mu verecekler?