Steam den Nays ile ödeme yapamıyorum (ÇÖZÜLDÜ)

TahinPekmez

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,585
hesapta 220 tl var. ilk defa kullanacağım. VİSA ile ödeme seçtim. adres leri yazdım bloke hatası verdi, nedendir acaba?
98988989.PNG

hesapta 220 TL var. ilk defa kullanacağım. VİSA ile ödeme seçtim. adres leri yazdım bloke hatası verdi, nedendir acaba?
Alıntıyı görüntüle
Benim de ininalda aynı sorun vardı o yüzden kırdım attım. MasterCard candır...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hesapta 220 TL var. ilk defa kullanacağım. VİSA ile ödeme seçtim. adres leri yazdım bloke hatası verdi, nedendir acaba?
Alıntıyı görüntüle
Hocam bu arada Allah razı olsun toplam 2.5k oyunlar 200 lira olmuş yarın alıyorum sayenizde sağolun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Hocam ne zamana kadar bu paket indirimi, arkadaş bu haftasonu alabilirim diyor da.

Son düzenleme:
Ben alabiliyorum, dünde alabildim az önce de alabildim, düz visa seçeceksiniz.. Olmazsa hesapta para yoktur

Naysta 5dkda bir güvenlik numarası değişiyor, tam değişirken girmiş olabilirsin kartı.

BEN DE BENZER DURUMU NAYS DENEN BERBAT PLATFORMDA YAŞADIM:
Bende de bakiye olmasına rağmen ödemeyi onaylamıyordu ve çözüm için destek hatları da berbat nays uygulamasında.
Yine de müşteri hizmetlerine de durumu anlatmaya çalış pek anlamasalar da.
Bendeki sorunda aynı zamanda hiçbir yerde düzgün satın alım yapılamıyordu. Bakiyen fazla ise bu durumu da kontrol edebilirsin.

Geri