TahinPekmez
80+ Silver
hesapta 220 tl var. ilk defa kullanacağım. VİSA ile ödeme seçtim. adres leri yazdım bloke hatası verdi, nedendir acaba?
Benim de ininalda aynı sorun vardı o yüzden kırdım attım. MasterCard candır...hesapta 220 TL var. ilk defa kullanacağım. VİSA ile ödeme seçtim. adres leri yazdım bloke hatası verdi, nedendir acaba?
Alıntıyı görüntüle
Hocam bu arada Allah razı olsun toplam 2.5k oyunlar 200 lira olmuş yarın alıyorum sayenizde sağolun.hesapta 220 TL var. ilk defa kullanacağım. VİSA ile ödeme seçtim. adres leri yazdım bloke hatası verdi, nedendir acaba?
Alıntıyı görüntüle
Hocam ne zamana kadar bu paket indirimi, arkadaş bu haftasonu alabilirim diyor da.hesapta 220 TL var. ilk defa kullanacağım. VİSA ile ödeme seçtim. adres leri yazdım bloke hatası verdi, nedendir acaba?
Alıntıyı görüntüle
220 tl var hesapta , acaba adres yerinden mi hata oluyorBen alabiliyorum, dünde alabildim az önce de alabildim, düz visa seçeceksiniz.. Olmazsa hesapta para yoktur
fatura bilgisinde ad soyad, şehir dışındakilere random atın220 TL var hesapta , acaba adres yerinden mi hata oluyor
Ben daha şimdi aldım, cvv değişmişse belki onunla alakalı olabilir, bende kayıtlıydı zaten seçip öde dedim direkt aldıhesapta 220 TL var. ilk defa kullanacağım. VİSA ile ödeme seçtim. adres leri yazdım bloke hatası verdi, nedendir acaba?
Alıntıyı görüntüle
çok denedin az bekleyin diyor yaa hayy naysına emifatura bilgisinde ad soyad, şehir dışındakilere random atın
Hocam alakasız ama ne zaman bitiyor bu indirim.Ben daha şimdi aldım, cvv değişmişse belki onunla alakalı olabilir, bende kayıtlıydı zaten seçip öde dedim direkt aldı
Bilgimiz yok, EA neredeys tüm oyunlarında genel bir indirim yapmış.Hocam alakasız ama ne zaman bitiyor bu indirim.
NFS Unbound 29 Mayıs'ta bitiyormuş, bu paket de aynı tarihte mi biter daha erken mi biter bilemiyorumHocam alakasız ama ne zaman bitiyor bu indirim.
Uygulama ayarlarından kartınız yurtdışı alışverişlerine açık mı kontrol eder misinizhesapta 220 TL var. ilk defa kullanacağım. VİSA ile ödeme seçtim. adres leri yazdım bloke hatası verdi, nedendir acaba?
Alıntıyı görüntüle