Steam Hesabım Çalındı

Panzert

80+
Reaksiyon skoru
9
Arkadaşa cs go da beleş skinle ilgili link geldi sen bakma ben bi bakarım senin için sıkıntı çıkmasın dedim ve hesabım çalındı hesabın şifresi e postası değiştirilmiş ne yapacağım

Steam desteğe giriyorum şifreyi sıfırlama linkini değiştirilen e postaya atacaklarını söylüyor

sanırım daha önce hespda kullanılmış kredi kartı veya cüzdan kodu, oyun kodu gibi şeyleri verince daha fazla yardımcı oluyolar diye biliyorum

Arkadaşa cs go da beleş skinle ilgili link geldi sen bakma ben bi bakarım senin için sıkıntı çıkmasın dedim ve hesabım çalındı hesabın şifresi e postası değiştirilmiş ne yapacağım
steam destekğe ulmaşaya çalış bende öyle kaybetmiştim hesabı kredi kartı bilgilerim sayesinde geri alabilmiştim

Steam desteğe giriyorum şifreyi sıfırlama linkini değiştirilen e postaya atacaklarını söylüyor
Öncelikle yapman gereken önceden herhangi bir satın alım yaptıysan Steam Destek'e Kanıtlaman
ve değiştirilmeden önceki bilgileri onlara kanıtlamaya çalış

birçok kez oyun satın aldım e postaya gelen e faturaları silmemiştim bulabilirim şuan desteğe talep ilettim sizce ne kadar süre içerisinde geri dönerler

Hocam hiç düşünmediniz mi neden bedavaya skin veriliyor diye sorgulasanız bunların hiç biri olmazdı bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,171,598
Üyeler
186,083
Son üye
Puuw1999
Geri