Neler Yeni

Steam Hesabım Çalındı

Panzert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Arda
Arkadaşa cs go da beleş skinle ilgili link geldi sen bakma ben bi bakarım senin için sıkıntı çıkmasın dedim ve hesabım çalındı hesabın şifresi e postası değiştirilmiş ne yapacağım

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
Arkadaşa cs go da beleş skinle ilgili link geldi sen bakma ben bi bakarım senin için sıkıntı çıkmasın dedim ve hesabım çalındı hesabın şifresi e postası değiştirilmiş ne yapacağım
steam destek ile iletişime geç.

Panzert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Steam desteğe giriyorum şifreyi sıfırlama linkini değiştirilen e postaya atacaklarını söylüyor

Aware

80+ Silver

Eironn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berke Gönülgül
sanırım daha önce hespda kullanılmış kredi kartı veya cüzdan kodu, oyun kodu gibi şeyleri verince daha fazla yardımcı oluyolar diye biliyorum

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
steam destekğe ulmaşaya çalış bende öyle kaybetmiştim hesabı kredi kartı bilgilerim sayesinde geri alabilmiştim

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,269
İsim
.
Fedakarlığa bak be

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Steam desteğe giriyorum şifreyi sıfırlama linkini değiştirilen e postaya atacaklarını söylüyor
Öncelikle yapman gereken önceden herhangi bir satın alım yaptıysan Steam Destek'e Kanıtlaman
ve değiştirilmeden önceki bilgileri onlara kanıtlamaya çalış

Panzert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Arda
birçok kez oyun satın aldım e postaya gelen e faturaları silmemiştim bulabilirim şuan desteğe talep ilettim sizce ne kadar süre içerisinde geri dönerler

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil

Hocam hiç düşünmediniz mi neden bedavaya skin veriliyor diye sorgulasanız bunların hiç biri olmazdı bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,184
Üyeler
166,896
Son üye
KahramanZOII
Top Bottom