steam destek ile iletişime geç.Arkadaşa cs go da beleş skinle ilgili link geldi sen bakma ben bi bakarım senin için sıkıntı çıkmasın dedim ve hesabım çalındı hesabın şifresi e postası değiştirilmiş ne yapacağım
Hesabının kendisine ait olduğunu nasıl kanıtlayacak ?steam destek ile iletişime geç.
O hesap sende değilmi zaten? Gir değiştir işte.Steam desteğe giriyorum şifreyi sıfırlama linkini değiştirilen e postaya atacaklarını söylüyor
steam destekğe ulmaşaya çalış bende öyle kaybetmiştim hesabı kredi kartı bilgilerim sayesinde geri alabilmiştimArkadaşa cs go da beleş skinle ilgili link geldi sen bakma ben bi bakarım senin için sıkıntı çıkmasın dedim ve hesabım çalındı hesabın şifresi e postası değiştirilmiş ne yapacağım
Fedakarlığa bak beArkadaşa cs go da beleş skinle ilgili link geldi sen bakma ben bi bakarım senin için sıkıntı çıkmasın dedim ve hesabım çalındı hesabın şifresi e postası değiştirilmiş ne yapacağım
Öncelikle yapman gereken önceden herhangi bir satın alım yaptıysan Steam Destek'e KanıtlamanSteam desteğe giriyorum şifreyi sıfırlama linkini değiştirilen e postaya atacaklarını söylüyor
Öncesinde aldığı oyunların faturalarını gösterebilir.Hesabının kendisine ait olduğunu nasıl kanıtlayacak ?
Arkadaşa cs go da beleş skinle ilgili link geldi sen bakma ben bi bakarım senin için sıkıntı çıkmasın dedim ve hesabım çalındı hesabın şifresi e postası değiştirilmiş ne yapacağım