Arama sonuçları: *

1. KaptanMC

NET GSM SKANDALI 🎈

😂 Hocam bide gayet iyi anlıyorum diyorsunuz😂😂😂 Hocam o kadar eöyledim tekrar söylüyorum Turkcell zaten iyi değil ben bunu onlar etmedim veya Turkcell'in kendi emek cabasıyla (helal) bir şekilde büyüdügünü söylemedim zaten ben sadece Turkcell şuan çok büyük olduğunu netgsm izin vermeyeceklerinin...
  2. KaptanMC

NET GSM SKANDALI 🎈

Hocam cidden anlamıyormusunuz yoksa anlamazlıkdan mı geliyorsunuz??? Hocam netgsm ucuz yapması demek tüm insanların o operatöre geçmesi demek yani turkcel ile aynı hızı ve kaliteyi daha ucuza alıyorsunuz neden geçmez ki insan buda en büyük operatör olması demek ee bı kendinizi Turkcell'in...
  3. KaptanMC

NET GSM SKANDALI 🎈

Aklıma Amerika'daki olay geldi yanlış hatırlamıyorsam covid'in ortalarında 2020-2021'de falan ABD'de ev internet fiyatlarına gelen zamlar'dan dolayı adamın biri Eyalet'den izin alıp kendi Alt yapısını vs. döşeyip kendi operatörünü kurmuştu ve baya uygun fiyatlara satıyordu paketleri (Şuan battı...
  4. KaptanMC

NET GSM SKANDALI 🎈

Hocam Anlamada problem yaşıyorsunuz galiba kimsenin turkcell'i savunduğu yok ki Bizler zaten 3 Büyüğün halka geçirdiğini faiş fiyatlar verdiğini biliyoruz ve buna karşıyız biz sadece netgsm bu yolda zaten devam edemeyeceğinin belli olduğunu ama netgsm buna rağmen halkı kazıklamaya ve halkı...
  5. KaptanMC

NET GSM SKANDALI 🎈

Hocam öncelikle çoğu kişi'nin yanlış bildiği bir şeyi belirteyim netgsm olayındaki suçun en az %90 Netgsm suçu zaten bu tarz bir şeyi yürümeyeceği çok belliy'di hatta yıllar önce yanlış hatırlamıyorsam bunu Turkcell Almanya'da yapmaya çalışmıştı ama olmadı Düşünsenize şimdi biri geliyor sizin...
  6. KaptanMC

Sınırsız mobil interneti hotspot ile paylaşmak

Knk sosyal medya vs. Gibi özel paketlerde hotspot yapamazsın hotspot yapman için normal internet olmalı yani her yerde kullanabildigin
Top Bottom