Neler Yeni

NET GSM SKANDALI 🎈

Komando41.

80+ Silver
Net gsm Turkcell baz istasyonlarını kesti kullanıcılar mağdur oluyor diye açıklama yaptı
Screenshot_20241113-234833~2.png

Ayrıca bazı kişiler netgsm kendine sıkıntı olduğunu söylüyor

Bu konuda Turkcell suçlu gibi gözüküyor ama net gsmde oldukça suçlu

1.madem sinyal alamıyorsun neden yeni üye kaydı yapıp simkart satıyorsun bile bile insanlar mağdur oluyor

2.turkcell ile sıkıntıiz var diye net GSM den Turkcell geçiş yasaklamışsiniz size bu hakkı kim verdi istediğime geçerim

3. Kendi baz istasyonunuzu kurmadiniz. Eleştirdiginiz şirketlerin altyapısını kullanıyorsunuz onların altyapısını kullanarakmi onları geçeceksiniz

4.tek avantajıniz olan fiyat konusunda sınıfta kaldınız 2025 yilina gireceğiz hala düzgün entegrasyon volte desteğiniz yok

Son düzenleme:

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Net gsm Turkcell baz istasyonlarını kesti kullanıcılar mağdur oluyor diye açıklama yaptı
Alıntıyı görüntüle

1.madem sinyal alamıyorsun neden yeni üye kaydı yapıp simkart satıyorsun bile bile insanlar mağdur oluyor

2. Bazı kullanıcılar net gsmden Turkcell geçmek isteğinde Net GSM onay vermiyormuş

3. Güya öbür hatalardan ucuz olacak firma zam yaptı bazı tarifleri popüler hatları geçti
Kullanıcılar uzun süredir mağdur
Hocam öncelikle çoğu kişi'nin yanlış bildiği bir şeyi belirteyim netgsm olayındaki suçun en az %90 Netgsm suçu zaten bu tarz bir şeyi yürümeyeceği çok belliy'di hatta yıllar önce yanlış hatırlamıyorsam bunu Turkcell Almanya'da yapmaya çalışmıştı ama olmadı

Düşünsenize şimdi biri geliyor sizin onlarca yılda yaptığınız alt yapı'yı santralleri vs. Kullanıyor ve bu sayede sizden çok daha ucuza sizin ile aynı hız,bağlantı vs. kalitesini veriyor kim neden o zaman sizin operatörünüzü kullansın ki Eğer böyle devam etseydi netgsm en büyük operatör olurdu digerleri çökerdi hatta sonra diğerleri çöktüğü için tekele dönerdi bu yüzden fiyatları saplarlardı vs. vs.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,351
İsim
Hacı
Netgsm de bitti...

Oguz...

80+ Bronze
Bi ara bayağı oldu aynı operatörün al operatörlerinde üste geçemiyordum örnek bimcell vardı telekoma taşıyamıyorlardı türkcell veya avea geçmeden

EsdeathSama

80+ Bronze
Netgsm ne olmasını bekliyordu ki zaten, sen git başkasının altyapısını kullan üstüne 1/4 fiyatına sat. Bu 3 tekel operatörü savunmuyorum ama yaptıkları yatırım, kurulan altyapılar-baz istasyonları göz ardı edilemez.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,988
İsim
Oğuz Oğuz
Alıntıyı görüntüle

2. Bazı kullanıcılar net gsmden Turkcell geçmek isteğinde Net GSM onay vermiyormuş

3. Güya öbür hatalardan ucuz olacak firma zam yaptı bazı tarifleri popüler hatları geçti

Oguz...

80+ Bronze
Aynı olay internet sağlayıcılarındada var .telekom ucuza vermiyor biraz sağlayıcılarda bozdu zaten ama

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Turkcelli aklamaya çalışmayın. Fiyatları ortada vatandaşa geçirmek için meclise yarı fiyatına tarife verdi. En iyisinin aw

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Comnetimsi.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Alıntıyı görüntüle

NETGSM konularının hep altına yazmıştım böyle bir şey olacağını. Fiyat revizesi,kısıtlama illaki olacak demiştim. X'deki Faiş fiyat olayından dolayı ::)

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,509
İsim
Mehmet Aslan
Benim anlamadığım ev interneti tarafında bir çok firma bu yöntemi uygularken neden buna bu kadar sert yaklaştılar , NetGSM nin rezilliğini aklamaya çalışmıyorum yanlış anlaşılmasın , ama bir tıkta Turkcell tarafı bunlar büyümeden başlarını ezelim gibi tutum sergiliyormuş gibi geldi bana. Serbest piyasa diyoruz ses etmiyoruz ama kullanıcının ebesini öttürdüler artık bunu da kabul etmek gerek , ya bu firmaların kurulmasının önü açılsın ya da Btk 3 büyüklere artık bir müdahale etsin , çünkü gerçekten cılkı çıktı , 12 gb internete 400 lira vermek nedir abi. Ayıp olmasın ama adam öttürüyorlar artık bunu da kabul etmek gerek , başlatmasınlar serbest piyasasına :D

Son düzenleme:

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,351
İsim
Hacı
Benim anlamadığım ev interneti tarafında bir çok firma bu yöntemi uygularken neden buna bu kadar sert yaklaştılar , NetGSM nin rezilliğini aklamaya çalışmıyorum yanlış anlaşılmasın , ama bir tıkta Turkcell tarafı bunlar büyümeden başlarını ezelim gibi düşünüyorlarmış gibi geldi bana. Serbest piyasa diyoruz ses etmiyoruz ama kullanıcının ebesini öttürdüler artık bunu da kabul etmek gerek , ya bu firmaların kurulmasının önü açılsın ya da Btk 3 büyüklere artık bir müdahale etsin , çünkü gerçekten cılkı çıktı , 12 gb internete 400 lira vermek nedir abi. Ayıp olmasın ama adam öttürüyorlar artık bunu da kabul etmek gerek , başlatmasınlar serbest piyasasına :D
Gerçekten saçma sapan fiyatlandırma var. Elin gavuru yarı fiyatına resmen sınırsız internet kullanırken... bizde 1gb 200 lirdan başlıyor 😅 sanki bu net kullanınca biten bişi 🤣🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,414
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00
Top Bottom