Neler Yeni

NET GSM SKANDALI 🎈

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,510
İsim
Mehmet Aslan
Gerçekten saçma sapan fiyatlandırma var. Elin gavuru yarı fiyatına resmen sınırsız internet kullanırken... bizde 1gb 200 lirdan başlıyor 😅 sanki bu net kullanınca biten bişi 🤣🤣
verdikleri internet internet olsa bari hocam , 12 gb yazıyor ama hiç öyle değil. Daha 2 hafta var yenilemeye ama yarısından fazlası bitti. (blu tv izliyorum sadece , onda da kota dostu modu açık) Harbi kazıklıyorlar milleti , serbest piyasada bir yere kadar , birinin çıkıp napıyorsunuz lan siz demesi lazım artık. Milyar dolarlık şirketler , kardan zarar etsinler nolacak. Yetkili olsam tarihi ceza keserdim bunlara.

Oguz...

80+ Bronze
Benim anlamadığım ev interneti tarafında bir çok firma bu yöntemi uygularken neden buna bu kadar sert yaklaştılar , NetGSM nin rezilliğini aklamaya çalışmıyorum yanlış anlaşılmasın , ama bir tıkta Turkcell tarafı bunlar büyümeden başlarını ezelim gibi tutum sergiliyormuş gibi geldi bana. Serbest piyasa diyoruz ses etmiyoruz ama kullanıcının ebesini öttürdüler artık bunu da kabul etmek gerek , ya bu firmaların kurulmasının önü açılsın ya da Btk 3 büyüklere artık bir müdahale etsin , çünkü gerçekten cılkı çıktı , 12 gb internete 400 lira vermek nedir abi. Ayıp olmasın ama adam öttürüyorlar artık bunu da kabul etmek gerek , başlatmasınlar serbest piyasasına :D
Ev interneti satanlar zaten yüksek veriyorki telekom isteği için tekel kimse anlamıyor fazlamı değil mi diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

verdikleri internet internet olsa bari hocam , 12 gb yazıyor ama hiç öyle değil. Daha 2 hafta var yenilemeye ama yarısından fazlası bitti. (blu tv izliyorum sadece , onda da kota dostu modu açık) Harbi kazıklıyorlar milleti , serbest piyasada bir yere kadar , birinin çıkıp napıyorsunuz lan siz demesi lazım artık. Milyar dolarlık şirketler , kardan zarar etsinler nolacak. Yetkili olsam tarihi ceza keserdim bunlara.
O olayı çok güzel anlatan kişiler var bağlantıda harcadığın veriyi nasıl fiyatlandırdığını

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,510
İsim
Mehmet Aslan
Ev interneti satanlar zaten yüksek veriyorki telekom isteği için tekel kimse anlamıyor fazlamı değil mi diye

O olayı çok güzel anlatan kişiler var bağlantıda harcadığın veriyi nasıl fiyatlandırdığını
3 büyüklere oranla yine iyi verenler var hocam , Turkcell den 1000/1000 alsan sana 1000 liradan aşağı fiyat çekmezler , yarı fiyatına verebilecek yerler var. Mobil tarafta rakip istemedikleri için sıkıntı çıkarıyorlarmış gibi geldi bana.

Oguz...

80+ Bronze
1000/1000 veren 3 5 tane var zaten onların fiyatları nasıl telekom pahalı turkcell pahalı bir turknet vat ondada fazla yerde yok

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Turkcelli aklamaya çalışmayın. Fiyatları ortada vatandaşa geçirmek için meclise yarı fiyatına tarife verdi. En iyisinin aw
Hocam Anlamada problem yaşıyorsunuz galiba kimsenin turkcell'i savunduğu yok ki

Bizler zaten 3 Büyüğün halka geçirdiğini faiş fiyatlar verdiğini biliyoruz ve buna karşıyız biz sadece netgsm bu yolda zaten devam edemeyeceğinin belli olduğunu ama netgsm buna rağmen halkı kazıklamaya ve halkı kendi tarafına çekerek kendini kurtarmaya çalışıyor bu saçmalığı belirtmek istedik

-Emin olun sadece 1 gün tüm türkiye paket almadın fiyatlar En az %30 düşer hele 1 hafta kimse paket almasın eğer fiyatlar %60 düşmüşse bende bir şey bilmiyorum

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Valla he 6 gün kaldı 6 gb var salla kazan falan anca idare ediyor bu az kullanmış halim 20 gb paket var

Oguz...

80+ Bronze
Para bol olacak altyapı kuracan öyle satış yapacanda. nasıl kuracan izin olmadan o altyapıyı

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Para bol olacak altyapı kuracan öyle satış yapacanda. nasıl kuracan izin olmadan o altyapıyı
Aklıma Amerika'daki olay geldi yanlış hatırlamıyorsam covid'in ortalarında 2020-2021'de falan ABD'de ev internet fiyatlarına gelen zamlar'dan dolayı adamın biri Eyalet'den izin alıp kendi Alt yapısını vs. döşeyip kendi operatörünü kurmuştu ve baya uygun fiyatlara satıyordu paketleri (Şuan battı mı yükseldi mi son durum ney bilmiyorum ama Amerika'da bı tarz girişim yapan insanlar başarılı olduğu için bence yükselmiştir)

-Yakında en geç 2026'da Elon Musk' şu uyduları yollasın o zaman görücez 3 büyüğü bence sonlarının yaklaştığını gördüler bu yüzden servtlerini katlamaya çalışıyorlar

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
3 büyüklerin bizi bi malum siteye yüklemedikleri kaldı internet paketleriyle tr serverına nasıl geçiriyoruz diye

Oguz...

80+ Bronze
Aklıma Amerika'daki olay geldi yanlış hatırlamıyorsam covid'in ortalarında 2020-2021'de falan ABD'de ev internet fiyatlarına gelen zamlar'dan dolayı adamın biri Eyalet'den izin alıp kendi Alt yapısını vs. döşeyip kendi operatörünü kurmuştu ve baya uygun fiyatlara satıyordu paketleri (Şuan battı mı yükseldi mi son durum ney bilmiyorum ama Amerika'da bı tarz girişim yapan insanlar başarılı olduğu için bence yükselmiştir)

-Yakında en geç 2026'da Elon Musk' şu uyduları yollasın o zaman görücez 3 büyüğü bence sonlarının yaklaştığını gördüler bu yüzden servtlerini katlamaya çalışıyorlar
Kardeş elon istediğini yollasın hükümet izin vermeden ülke üstünde tutamaz deprem zamanımıydı yanlış olmasın açalım dedide açabildimi

Savaş zamanında uydular silah olarak kullanılabilir olduğundan istediğin şekilde yerleştiremiyorsun hükümet izni lazım

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Semih Nas
Hocam öncelikle çoğu kişi'nin yanlış bildiği bir şeyi belirteyim netgsm olayındaki suçun en az %90 Netgsm suçu zaten bu tarz bir şeyi yürümeyeceği çok belliy'di hatta yıllar önce yanlış hatırlamıyorsam bunu Turkcell Almanya'da yapmaya çalışmıştı ama olmadı

Düşünsenize şimdi biri geliyor sizin onlarca yılda yaptığınız alt yapı'yı santralleri vs. Kullanıyor ve bu sayede sizden çok daha ucuza sizin ile aynı hız,bağlantı vs. kalitesini veriyor kim neden o zaman sizin operatörünüzü kullansın ki Eğer böyle devam etseydi netgsm en büyük operatör olurdu digerleri çökerdi hatta sonra diğerleri çöktüğü için tekele dönerdi bu yüzden fiyatları saplarlardı vs. vs.
hala netgsmde bir suç göremiyorum zararına satacak halleri yok demek ki bu fiyata (altyapıyı başkasından almasına rağmen) satılıyormuş ki yapmışlar sonuç olarak birilerinin pastadan aldığı pay küçülünce işe el attı

Oguz...

80+ Bronze
Böyle olacağı baştan belliydi fazla bir sayıya ulaşınca (bu kadar çabuk ulaşıcağı düşünülmedi)

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
hala netgsmde bir suç göremiyorum zararına satacak halleri yok demek ki bu fiyata (altyapıyı başkasından almasına rağmen) satılıyormuş ki yapmışlar sonuç olarak birilerinin pastadan aldığı pay küçülünce işe el attı
Hocam cidden anlamıyormusunuz yoksa anlamazlıkdan mı geliyorsunuz???

Hocam netgsm ucuz yapması demek tüm insanların o operatöre geçmesi demek yani turkcel ile aynı hızı ve kaliteyi daha ucuza alıyorsunuz neden geçmez ki insan buda en büyük operatör olması demek ee bı kendinizi Turkcell'in yerine koyunuz onlarca yıl uraşıp düzen kurmuşsunuz büyümüşsünüz ve biri sizin sayenizde 1-2 yılda dev gibi operatör olucak ve siz küçüleceksiniz istermiydiniz böyle bir şey durumun ne kadat saçma olduğunun farkındamısınız???

-Siz netgsm çok mu iyi sanıyorsunuz adamlar sadece yeni bir firma oldukları için hızlıca yayılmak ve büyümek için bu kadar ucuza veriyor bir tekelle dönüşsün o işte o zaman görecez fiyatları nasıl X10 yapıyor hocam bu ülke fırsatçılarla dolu

Böyle olacağı baştan belliydi fazla bir sayıya ulaşınca (bu kadar çabuk ulaşıcağı düşünülmedi)
Hocam Sonuçta TR'nin en hızlı ve iyi operatör Turkcell ve onun'la aynı hızı ve Aynı kaliteyi onun istasyonlarını vs. Kullandığı için daha ucuza hatta tüm operatörlerden çok daha ucuza veren bir firma var yani turkcellin fiyatlara %79 indirim yapması gibi bir şey bu neden büyümesinki bu kadar hızlı emin ol iyi reklamlar yapsalardı X5 dahada büyük olurdu mesela ben bile bu olaya kadar bilmiyordum bu GSM'mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,015,414
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00