Arama sonuçları: *

1. BorsaKaplanı888

Yardım Mediamarktan aldığım hyperx cloud 2 boğuk ses sorunu

hocam valorantın normal sesi o bende de boğuktu bozuk sanmıştım normal sesmiş
  2. BorsaKaplanı888

Bluetooth Kulaklık Önerisi

https://ty.gl/p3993oljgg Eğer QCY şu model ise sakın alma. Bende vardı. Sürekli bağlantı kopuyor.
  3. BorsaKaplanı888

Samsung Galaxy Buds FE vs Samsung Galaxy Buds2 vs Soundpeads Capsule3 Pro

Buds2 nin gürültü engellemesi çok iyi bassler felan genel olarak memnunum. diğerleri haakkında yorum yapamam ama güncel en iyisidir buds2 fe yeni çıktı galiba ben olsam onu alırdım.
  4. BorsaKaplanı888

Samsung Galaxy Buds FE vs Samsung Galaxy Buds2 vs Soundpeads Capsule3 Pro

Buds2 sahibiyim kulağımdan düşmüyor aksine kulağın içine tıpaç gibi giriyor
  5. BorsaKaplanı888

Media markt cloud II 1750₺’ye alınır mı

Benimde sağ taraftan diğerine göre az geliyor sanıyordum meğersem sağ kulak tıkalıymış 🤣
  6. BorsaKaplanı888

Akşam biri su döküp sen görmeden temizlemişmidir 🤣
  7. BorsaKaplanı888

Kral tekrar al başka bi satıcıdan senin şansın yokmuş ilkinde diyelim güzel kulaklık
  8. BorsaKaplanı888

İyi yapmışın kral şans işi teknoloji bidaha sipariş verirsin güzel kulaklık çünkü. Bide haberin olsun valorantta ilk başta sesler sana boğuk gelicek sıkıntı varmı diye korkma oyunun sesi öyleymiş aslında alışıyorun bi süre sonra baya kişi yazmıştı bende ilk başta sorun sanmıştım
  9. BorsaKaplanı888

Bence iade et kral ben alalı 1 ay oldu memnumum sendekinde bi sıkıntı var. Bem hiç bi ayar yapmadım tak çalıştır.
  10. BorsaKaplanı888

HyperX Cloud 2'den Cloud 3 Wireless geçmeye değer mi ?

Çok iyi anlıyorum hocam bizim evde sürekli kalkmam gerekiyor bilgisayardan. Zulüm gibi geliyor veya tuvalete gidiyorum elim ıslak veya nemli dokunmak istemiyorum kulaklığa. 😁
  11. BorsaKaplanı888

HyperX Cloud 2'den Cloud 3 Wireless geçmeye değer mi ?

Kablosuz kullanmak resmen özgürlük. Ben de yakın zamanda Cloud 2 almıştım. Bütçem olsaydı kesinlike Kablosuz olanı alırdım. Sürekli bilgisayardan kalkarken çıkarmak zulüm gibi geliyor.
  12. BorsaKaplanı888

Samsung Galaxy Buds FE vs Samsung Galaxy Buds2

Buds2 sahibiyim, yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Ses ve bass kalitesi benim hoşuma gitti. Kulaktan düşme olmuyor aynı zamanda kulakta Airpod gibi çıkıntı yapmıyor. Rahat hissettiriyor. Şarjı süre tutmamakla birlikte iyi gittiğini söyleyebilirim. Ancak son 2 haftadır çok nadir ama çok nadiren...
  13. BorsaKaplanı888

QCY T18 vs T13 ANC vs T20

Kral baya bir kişide bu sorun çıkmış forumlarda ve yorumlarda okudum ancak çıkmayan kesimde çok fazla sabitken sorun yok ancak yürürken sürekli bağlantı kopuyor
  14. BorsaKaplanı888

QCY T18 vs T13 ANC vs T20

Sakın QCY T13 Alma kral bende vardı sürekli bağlantısı kopuyor hareket halindeyken yorumlarda herkes iyi diyordu az bi kısım bu sorunu yyaşıyordu bende güvenip aldım almaz olaydım sakın alma kral 2 saniyede bir bağlantı kesiliyor hele bide rüzgar varsa hayırlı olsun 1697230185 Düzeltme ANC...
  15. BorsaKaplanı888

Corsair HS50 Pro Stereo Kulaküstü Kulaklık Alınır mı ?

Arkadaşlar kulaklık alınır mı ? Rahatlığı olsun, ses kalitesi, pedlerin sağlamlığı nasıldır ? Eğer bu fiyat bandında daha iyisi var derseniz önerir misiniz ? Teşekkür ederim.
Top Bottom