Neler Yeni

Samsung Galaxy Buds FE vs Samsung Galaxy Buds2

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Emirhan Kayabaş
Herkese iyi günler. Kablosuz kulaklık almak istiyorum. Telefon ve saat olarak samsung kullanıyorum ve ekosistem için kulaklık içinde samsung dan gitmek istiyorum. FE ile Buds 2 arasında kaldım. Fiyatları birbiri ile aynı sayılır. Kasın ayıda geldi, indirim falan olur herhalde. Fakat izlediğim videolardan hangisinin daha mantıklığı olduğu pek anlaşılır gelmedi bana. Kullanan kişiler yada bilgi sahipleri yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler. (Resim Temsili olarak koydum. Başka siteden daha farklı fiyatlar çıkabilir.)

Fotoğraf açıklaması yok.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Efsane kasim indirimlerini bekli hangisi daha uygun olursa onu al nacizane tavsiyem ben olsam oyle yapardim

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Celal Kopuk
Buds2 sahibiyim, yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Ses ve bass kalitesi benim hoşuma gitti. Kulaktan düşme olmuyor aynı zamanda kulakta Airpod gibi çıkıntı yapmıyor. Rahat hissettiriyor. Şarjı süre tutmamakla birlikte iyi gittiğini söyleyebilirim. Ancak son 2 haftadır çok nadir ama çok nadiren sesler bi anlık kesilmeye başladı bu aralar düzeldi yapmıyor, sadece benimki ile ilgili de olabilir. Yazmayı unuttum. Çevre sesleri vs. ayarları var, çok iyi çalışıyor. Ortam seslerini baya bir kesiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,934
Üyeler
162,089
Son üye
yagiz_e
Top Bottom