Arama sonuçları: *

1. Bugra5211

Monor Lords bekleyen var mı?

Yayıncının 10 dolardan düşük oyunu var + bu oyun 2 milyondan fazla istek listesine eklenmiş. Bi güzellik yapabilirler belki D
  2. Bugra5211

First person ile de oynanabiliyorsa mükemmel olur. Büyük ihtimalle de dediğiniz gibi 15 20 dolar arası çıkabilir.
  3. Bugra5211

Hocam yapmayın ya. Şöyle çıkışa özel bi indirim uygulasalar keşke. 1712645900 Zaten strateji oyunu çok fazla grafik istemez. Çıkınca görecez
  4. Bugra5211

Ben de çok umutluyum bu oyundan. Umarım resimlerdeki gibidir. 1712645326 Hocam inşaallah optimizasyon sorununu düzeltmişlerdir. Şu oyuna yazık etmesinler. 1712645382 Fiyatı 10 dolar üstü olursa sıkıntı
  5. Bugra5211

Beyler biliyorsunuz oyun 26 Nisan'da çıkacak. Bence oyun Maunt&Blade2:Bannerlord un çok daha gelişmiş hali gibi. Ayrıca grafikleri mükemmel. Sizce fiyatı falan nasıl olur? https://store.steampowered.com/app/1363080/Manor_Lords/
  6. Bugra5211

Rdr 2 "alert" sorunu

Evet e basarsanız oyundan atıyor zaten ama hayıra basılınca neden başa sarıyor ben de anlamdım.
  7. Bugra5211

Rdr 2 "alert" sorunu

Yanlışlıkla esc ye falan mı basıyorsunuz. Çünkü bu oyundan çıkmak isterken çıkıyor.
  8. Bugra5211

ETS2 Kirkenes hakkında

Ben scandinavia ile black sea aldım. Rusya dlc si daha çıkmadı sanırım. Çıkarsa belki onu alırım.
  9. Bugra5211

ETS2 Kirkenes hakkında

Yapma be hocam. Tüm dlc leri almak sıkıntı zaten ki hepsini de sevmiyorum. Ama şu rusya dlc si çıkarsa çok iyi olur.
  10. Bugra5211

ETS2 Kirkenes hakkında

Arkadaşlar ben Steam den scandinavia dlc si aldım. Bu dlc nin içinde kirkenes var mı?
  11. Bugra5211

300e forza 5mi 380e rdr2mi

Rdr2 al. Pişman olmazsın. Bence Forza 5 gamepad veya direksiyon olmadan pek zevk vermez.
  12. Bugra5211

Yardım Fifa 23 ara sahnelerde ve duran toplarda 18 fps 'e düşüyor.

Bir de o kadar para ödüyor kullanıcılar. Koskoca firma hala bi optimizasyon sorununu çözemiyor. Cidden garip. Bari verilen paraya değse.
  13. Bugra5211

Yardım Fifa 23 ara sahnelerde ve duran toplarda 18 fps 'e düşüyor.

Fifa 23 optimizasyonu çok kötü zaten. Senin tek yapabileceğin ekran kartı driver ı güncel mi diye bakmak
  14. Bugra5211

GOW VS RDR 2 hangisi?

Bende öyle birsey yok. Oyunu bir kez bitirdim. Tekrar başladım,oyunun yarısına geldim. Karşılaştığım bug sayısı 3 u geçmez. Onları da zaten bir iki kere gördüm.
  15. Bugra5211

GOW VS RDR 2 hangisi?

Bence de. Haksızlık edildi rdr2 ye
  16. Bugra5211

GOW VS RDR 2 hangisi?

Bu ödülden bahsediyorum https://www.donanimhaber.com/Yilin-Oyunu-aciklandi-iste-The-Game-Awards-2018-kazananlari--105798 1686488529 Hocam multiplayer işte. Yani diğer oyuncularla fln takılıyorsunuz.
  17. Bugra5211

GOW VS RDR 2 hangisi?

Evet geliyor online. Bence de rdr2. Ama yanlış hatırlamıyorsam 2018'de ödül GOW a verildi o ayrı mesele. Neden bu oyuna verilmedi anlamadım.
  18. Bugra5211

Ülke yönetme oyunu tavsiyesi

Dediklerini karşılayan democracy 4 var ama o da paralı. Para vermek istemiyorsan seçim simulatörü 2023 (yanlış yazmış olabilirim) var. Onu da emülatörle pc de oynayabilirsin. Ama pek detay bekleme. Dediğim oyunun adı Seçim oyunu 2'ymiş bu arada Ayrıca age of history,hoi4 gibi oyunlar da var ama...
  19. Bugra5211

Co-Op(Eşli) Oyun Önerisi

Police Simulator: Patrol Officers
  20. Bugra5211

En İyi Futbol İçerikli Oyun

Vurguladım işte. Neyse önemli değil o. Sonuçta oyun dünyasının futbol oyunları üçü de. Senin fikirlerine de saygı duyuyorum.
Top Bottom