Neler Yeni

ETS2 Kirkenes hakkında

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Buğra Çorbacı
Arkadaşlar ben Steam den scandinavia dlc si aldım. Bu dlc nin içinde kirkenes var mı?

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,078
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Arkadaşlar ben Steam den scandinavia dlc si aldım. Bu dlc nin içinde kirkenes var mı?
Kirkenes icin promods lazim. Promods icin de tum harita dlclerine sahip olman lazim diye biliyorun

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Buğra Çorbacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kirkenes icin promods lazim. Promods icin de tum harita dlclerine sahip olman lazim diye biliyorun
Yapma be hocam. Tüm dlc leri almak sıkıntı zaten ki hepsini de sevmiyorum. Ama şu rusya dlc si çıkarsa çok iyi olur.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,078
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Yapma be hocam. Tüm dlc leri almak sıkıntı zaten ki hepsini de sevmiyorum. Ama şu rusya dlc si çıkarsa çok iyi olur.
Eskiden ucuzdu da artık pahalı. Gerçi tekrar zam gelecek. Almak istiyorsan al steam indirimleri bitene kadar. Dolar kurunu 20ye çıkaracaklar diye biliyorum steam için de

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Buğra Çorbacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eskiden ucuzdu da artık pahalı. Gerçi tekrar zam gelecek. Almak istiyorsan al steam indirimleri bitene kadar. Dolar kurunu 20ye çıkaracaklar diye biliyorum steam için de
Ben scandinavia ile black sea aldım. Rusya dlc si daha çıkmadı sanırım. Çıkarsa belki onu alırım.

Top Bottom