Neler Yeni

Monor Lords bekleyen var mı?

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Buğra Çorbacı
Beyler biliyorsunuz oyun 26 Nisan'da çıkacak. Bence oyun Maunt&Blade2:Bannerlord un çok daha gelişmiş hali gibi. Ayrıca grafikleri mükemmel. Sizce fiyatı falan nasıl olur?

asko56

80+ Silver
Beyler biliyorsunuz oyun 26 Nisan'da çıkacak. Bence oyun Maunt&Blade2:Bannerlord un çok daha gelişmiş hali gibi. Ayrıca grafikleri mükemmel. Sizce fiyatı falan nasıl olur?
gamepass a day one gelicek diye biliyorum bu oyun bir araştır

ONURRS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
ONUR
1 Yıldan daha fazla süredir bekliyorum beta sürümünü oynama şansım olmadı ama beni çok umutlandırıyor

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Anonim Ankh
Ben de bekliyorum bu oyunu, deneme sürümü çıktığında oynamıştım, çok hoşuma gitmişti, çok keyifli duruyor.

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Buğra Çorbacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 Yıldan daha fazla süredir bekliyorum beta sürümünü oynama şansım olmadı ama beni çok umutlandırıyor
Ben de çok umutluyum bu oyundan. Umarım resimlerdeki gibidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de bekliyorum bu oyunu, deneme sürümü çıktığında oynamıştım, çok hoşuma gitmişti, çok keyifli duruyor.
Hocam inşaallah optimizasyon sorununu düzeltmişlerdir. Şu oyuna yazık etmesinler.

Fiyatı 10 dolar üstü olursa sıkıntı

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
30-50 dolar arası çıkacak bence

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Anonim Ankh
Hocam inşaallah optimizasyon sorununu düzeltmişlerdir. Şu oyuna yazık etmesinler.

Fiyatı 10 dolar üstü olursa sıkıntı
Ben optimizasyondan yana pek bir sıkıntı yaşamamıştım, ilk denediğim zaman ya RX 6600 ya da RTX 3060 Ti vardı bende, tam hatırlamıyorum, sorunsuzdu. Sistem gereksinimlerinde de önerilen için GTX 960 / RX 570 istemişler zaten, oyun da 15 GB falan zaten, bu kadar küçük bir oyun için optimizasyonun sıkıntılı olacağın sanmıyorum, önerilenden daha fazlasını isteyemezler heralde, bence optimizasyon sistem gereksinimlerine göre yapılmıştır

Fiyatta da evet, 10 dolar'dan aşağı olursa normal karşılanabilir.

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Buğra Çorbacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yapmayın ya. Şöyle çıkışa özel bi indirim uygulasalar keşke.

Ben optimizasyondan yana pek bir sıkıntı yaşamamıştım, ilk denediğim zaman ya RX 6600 ya da RTX 3060 Ti vardı bende, tam hatırlamıyorum, sorunsuzdu. Sistem gereksinimlerinde de önerilen için GTX 960 / RX 570 istemişler zaten, oyun da 15 GB falan zaten, bu kadar küçük bir oyun için optimizasyonun sıkıntılı olacağın sanmıyorum, önerilenden daha fazlasını isteyemezler heralde, bence optimizasyon sistem gereksinimlerine göre yapılmıştır

Fiyatta da evet, 10 dolar'dan aşağı olursa normal karşılanabilir.
Zaten strateji oyunu çok fazla grafik istemez. Çıkınca görecez

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Anonim Ankh
Yayıncının diğer oyunlarına baktım da 15-20 dolar arası hepsi, bu da öyle olabilir belki.

Zaten strateji oyunu çok fazla grafik istemez. Çıkınca görecez
First Person modunda da oynayabildiğimiz için grafikleri daha güzel olur diye bekliyordum ama zaten deneme sürümündeki grafikleri de tatmin ediciydi.

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Buğra Çorbacı
Yayıncının diğer oyunlarına baktım da 15-20 dolar arası hepsi, bu da öyle olabilir belki.

First Person modunda da oynayabildiğimiz için grafikleri daha güzel olur diye bekliyordum ama zaten deneme sürümündeki grafikleri de tatmin ediciydi.
First person ile de oynanabiliyorsa mükemmel olur. Büyük ihtimalle de dediğiniz gibi 15 20 dolar arası çıkabilir.

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Anonim Ankh
First person ile de oynanabiliyorsa mükemmel olur. Büyük ihtimalle de dediğiniz gibi 15 20 dolar arası çıkabilir.
şimdi tekrar düşündüm de first person aklımda yanlış kalmış olabilir ya, sadece third person olabilir

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Buğra Çorbacı
şimdi tekrar düşündüm de first person aklımda yanlış kalmış olabilir ya, sadece third person olabilir
Yayıncının 10 dolardan düşük oyunu var + bu oyun 2 milyondan fazla istek listesine eklenmiş. Bi güzellik yapabilirler belki D

Top Bottom