Arama sonuçları: *

1. efearici242

CSGO da hile olmadan VAC yedim

Overwatchtan herkes seni hile olarak kabul ederse vac yemiyorsun önce hesap askıya alınıyor steam hesabın açık olduğu bilgisayarlarda hile açılmış mı kontrol ediyor eğer hile açtıysan vac ban yiyorsun eğer cidden hile açmadıysan hesap açılır ben hile açmayıpta ban yiyen çok az kişi gördüm...
  2. efearici242

Csgo da ayar yükseltince FPS yükselmesi?

Ya stratejik olarak falan boşver 4:3 oyna ama grafikleri istediğin gibi al ben kenar yumuşatmayı yüksek kullanıyorum mesela düşük daha soft oluyor
  3. efearici242

Csgo da ayar yükseltince FPS yükselmesi?

CSGO işlemci bazlı oyun birde üstüne düşük ayarda oynarsan ekran kartı işi üstlenmez nerdeyse işlemci yorulur ayar yükselttiğinde ekran kartı devreye girer iyice normal bir şey yani
  4. efearici242

Ucuza FIFA20 veya FIFA19 Nasıl Alınır?

İnstagramda bazı sayfalar oyunları daha ucuza satıyor fakat oyunları sana hesap olarak verirler kendi hesabına ekleyemezsin
  5. efearici242

CS:GO daki şu 4:3 ayarını yapamıyorum

Çözünürlüğü 1080p değilse 1080p yap görüntü modlarınıda tek tek alttan uygula diyerek dene o kısım açılıcak gölge kalkıcak sonra yanlar siyah olcak onuda @keremcnsz24 ün attığı yolla düzelticeksin yapamazsanda config değiş işte 1592603942 Ya tam ekran yapçaksın tam ekran pencereli değil
  6. efearici242

Ya olay çok basitte arkadaş csde yeni galiba Kral senin sıkıntın o değil zaten pc bende olsa düzelticem sen görüntü modunu değiştirirken tek tek uygula dedin mi
  7. efearici242

Black bardan bahsetmiyor 16:9 kısmı sönük yani değiştiremiyor ben olayı anladımda şimdi burdan anlatamıyorum config değişirse düzelir yaptıktan sonra birde bunu yapması lazım tabi
  8. efearici242

Kral nasıl bilmezsin ya config bir kişinin csgodaki tüm ayarlarıdır crosshair bilmemne falan bunların hepsi bir dosyadadır esporcular confiğini paylaştığı için idirip o dosyayı seninkiyle değiştirebilirsin youtubede videolar var
  9. efearici242

Config indirip kullan 4:3 esporcular kullanıyor zaten istediğin esporcunun kini indirip kullan o zaman 4:3 alır sevmediğin ayar olursa değiştirirsin
  10. efearici242

monitör ne
  11. efearici242

O zaman farklı görüntü modlarını dene içlerinden birinde o gölgenin kalkması lazım
  12. efearici242

Görüntü modunu tam ekran seç
  13. efearici242

CSGO Başlatma Seçenekleri

Ben iş parçacuğını yazmıştım sadece bir sıkıntı çıkmamıştı eğer konuya çözüm bulamazsan yazma daha iyi
  14. efearici242

CSGO Başlatma Seçenekleri

4 yazmalısın
  15. efearici242

cs go lobi sıkıntısı

İptal ediyorsa chatte bir yazı çıkıyordur chatte ne yazıyor
  16. efearici242

CSGO da primeyi nasıl kapatırım

Kardeş prime ı kaparsan hile gelir hiç maç kazanamazsın csgoda bene dmg ve altı kötü oynuyor eğer bu rankın altındaysa aim çalış biraz
  17. efearici242

CSGO da primeyi nasıl kapatırım

Kapanmaz çok istiyorsan hesaplar bedava yeni hesap aç hilelerle oynarsın nonprimeda
  18. efearici242

csgo yeni ak47 skin eskime süresi

HAHAHAH silahlar eskimez kral ironidir inşallah ironi değilse oyuna yeni başlamışsın ve ak çıkartmışsın ilk kasalardan akler pahalıdır şanslısın
  19. efearici242

CSGO BLACK BAR Kaldırıp strength yapmak

Sağol
  20. efearici242

CSGO BLACK BAR Kaldırıp strength yapmak

Konusu açılmışken ben amd sisteme geçicem onda nasıl yapılıyor biliyor musunuz?
Top Bottom