Arama sonuçları: *

1. bqrr0595

Yardım Her fiberi gigabit kullanılabileceği ile ilgili...

bende öyle düşünüyorum olsa bile farkeder etmez taş koyacaklarına da eminim ama bir kac kişi cihazları sipariş geçmiş sanırım deneyecekler beklemede kalacağım mümkünse tekrar burda hortlatıcam :D
  2. bqrr0595

Yardım Her fiberi gigabit kullanılabileceği ile ilgili...

Bu konu sayfada okuyup anladıgım kadarıyla iss lerimizin evimize koydugu fiber dönüştürücülerde kısıtlayıcı varmış onu kaldırıp rootlarsak harici bir cihaz satın alıp 1 gbit paralel çekebilirmişiz mümkünmüdür konu sahibi sanırım yurtdısında ülkemizde yasal bi engel var mı bu durumla ilgili...
  3. bqrr0595

Bir süredir bir yayın sitesine ve discorda giriş yapamıyorum.

hosts dosyana bi bak malware bytes le tara virüs veya adware bulasmıs olablr
  4. bqrr0595

Yardım Siteye Mobil veri ve Vpn ile giriliyor ama ev interneti ile girilmiyor

hosts dosyana bi baksana engellidir belki bazı illegal programlar host dosyanı değiştiriyor rakip sitelerini engelliyor :)
  5. bqrr0595

internet bi kesildi geri geldi modem değerleri delirdi

gerçekse napacaz hocam :)
  6. bqrr0595

arayüz buglanmışta mehmet hocam donanım arşivine girmem 20 saniyemi alıyor :S
  7. bqrr0595

ne oldu anlamadım hata pkts çok çılgın duruyor ve upload max oranı anormal ama yol göstereblrseniz sevinirim @alpolojix
  8. bqrr0595

İnternet degerlerim nasıl?

snr ların biraz yüksek ama fena da deil kopma yaşayacak kadar bişey yok hat zayıflaması da normal adsl için
  9. bqrr0595

Turkcell superonline sinirlendim

olur mu öyle şey tüketici haklı olur o zaman hakkını kullanır nasıl zengin edicez holding sahiplerini
  10. bqrr0595

Turkcell superonline sinirlendim

dünden bugüne kablo mu eskir dürzü deseydin minimum pakete geçirmiştir seni onlar yada gündüz gece paketleri var üniversitede bende kullanıyordum türkcell superonline gündüzleri 20 akşam 23:00 dan sonra 100 mbit akıyordu öyle bi saçmalık ta olablr 1635442138 aga nasıl değişsin yaslamışlardır...
  11. bqrr0595

Herkes İnternet Hızını Paylaşabilir Mi?

Allah bereket versin öldürmüyor süründürmüyor da
  12. bqrr0595

Bazı Cihazların İnternetini Nasıl Kısıtlayabilirim?

komşuya güvenmeeee derse der başka yere girer senin başın ağrır haci en iyi ihtimalde instagram youtube kitlerler internetini internet hattı kişisel bişeydir paylaşma bence kimseyle
  13. bqrr0595

Yardım Download hızımda bir gariplik var

modem bu mu
  14. bqrr0595

10M Ethernet kablo önerisi.

git bi ceryancıya metresi 1 tl kardeşim ne kazıklaınyorsun cat 6 kablodur sonucta ne mutsuz attınız la kanıtla bana farkını yakayım ceryancıdan aldıgım 20 metrelik kablomu :)
  15. bqrr0595

Google İndirme hızında düşüş

çare İDM :)
  16. bqrr0595

Bir yayın için kaç mb upload gerekir ?

Hız testi sonucum türknet sancılı oluyor geçiş ama ben memnunum geçişim 1 ay felan sürdü ama onuda bir belirteyim ama yine de sen bilirsin
  17. bqrr0595

Merhaba iss değiştireceğim. Sizce netspeed mi TurkNeti mi?

dostum kimse türknet şöyle iyi böyle iyi demiyor müşteri hizmeti 0 kocaman 0 ulaşamazsın ama şaş kaza işlerin hallolursa ucuza turk telekomdan 10 kat iyi. internet alırsın ucuza (altyapı o kadar destekliyor) 35 mbit internet le 6 mbit upload 4 ping vereblen başka iss varsa onlarada helal olsun...
  18. bqrr0595

Merhaba iss değiştireceğim. Sizce netspeed mi TurkNeti mi?

turknet iyi hoş ama süreç tamamlanana kadar agrı kesici bulundur evde kesinlikle şahsi tecrübemdir hizmet 10 numara eger gecikme yasarsan sürecte btk tüketici şikayetten bi form olustur meğer 3 günde süreci tamamlayablyorlarmıs :S
  19. bqrr0595

Yardım Ses Çalışmıyor

tamir eden arkadaş bi hata yapmıs olablr görüştün mü
Top Bottom