Neler Yeni

Bazı Cihazların İnternetini Nasıl Kısıtlayabilirim?

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Siri soruyor;
Geçenlerde komşumuz bizden yaklaşık 2 ay boyunca internetimizi kullanmak için şifre istediler derslere girebilmek için. Zaten arada kendini kapatıp açıyordu modem artık iyice yüke bindi her 10 dakikada bir internet gidip duruyor. Bağlanan cihazların hızlarını sınırlamak istiyorum. Videolara baktım fakat modem arayüzüm çok farklı. Eskiden programla yapıyordum fakat o zaman da bilgisayarı kapatınca sınırlama kalkıyordu. Nasıl yapabilirim? Kullandığım modem TTNet'in verdiği ZXHN H168N. Her videoda Modem arayüzünde Qos yerinde ayarlıyorlar fakat bendeki yazanlar çok farklı. 35 Mbps Hipernet kullanıyorum. @alpolojix yardımcı olabilirsin belki.
modem.PNGmodem1.PNG

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Siri soruyor;
Geçenlerde komşumuz bizden yaklaşık 2 ay boyunca internetimizi kullanmak için şifre istediler derslere girebilmek için. Zaten arada kendini kapatıp açıyordu modem artık iyice yüke bindi her 10 dakikada bir internet gidip duruyor. Bağlanan cihazların hızlarını sınırlamak istiyorum. Videolara baktım fakat modem arayüzüm çok farklı. Eskiden programla yapıyordum fakat o zaman da bilgisayarı kapatınca sınırlama kalkıyordu. Nasıl yapabilirim? Kullandığım modem TTNet'in verdiği ZXHN H168N. Her videoda Modem arayüzünde Qos yerinde ayarlıyorlar fakat bendeki yazanlar çok farklı. 35 Mbps Hipernet kullanıyorum. @alpolojix yardımcı olabilirsin belki.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Aga hiç bir şey anlamadım.
Arayüz desen çok karışık. Yani aşırı karışık.
Eğer modem 4-5 Yaşını doldurmuşsa hatta doldurmuş olmasa bile değiştir.
Kesinti modemden kaynaklı olabilir.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Siri

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
Siri soruyor;
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
komşuya güvenmeeee derse der başka yere girer senin başın ağrır haci en iyi ihtimalde instagram youtube kitlerler internetini internet hattı kişisel bişeydir paylaşma bence kimseyle

Top Bottom