Neler Yeni

Yardım Ses Çalışmıyor

TrollKing

80+
Bilgisayarım da ses monitörden geliyor fakat kulaklık taktığımda hiçbir şey olmuyor.Kulaklığı algılamıyor.Her şeyi denedim driver güncelledim,kabloları kontrol ettim fakat ses sadece monitörden geliyor.Önceden kulaklığı taktığımda direk algılıyor ve ister monitör üzerinden istersem kulaklık üzerinden ses alabiliyordum ama şimdi yapamıyorum.
Adsız.jpg

black1661

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Sabri KARA
Jak yerinde sorun olabilir aynı sorunu bende yaşıyorum.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
ses karıştırıcısından default ses cıkısını kulaklık olarak ayarladın mı? zira görselde monitör seçili hala

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
Hiç gözükmüyor ki kulaklık.
yeni mi oldu bu olay önceden çalısıyor muydu kulaklık çalısıyor mu emin misin bilgisayarı yeni mi topladın yeni topladıysan ses jak girişlerini anakarta doğru yere taktığına emin misin
Mesaj otomatik birleştirildi:

yeni mi oldu bu olay önceden çalısıyor muydu kulaklık çalısıyor mu emin misin bilgisayarı yeni mi topladın yeni topladıysan ses jak girişlerini anakarta doğru yere taktığına emin misin
gerçi arkaya da taktım demişsin yeni okudum

TrollKing

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bundan 1 hafta önce bilgisayarın anakart ve işlemcisi çöpe gitti.Tamirden geldikten sonra olmaya başladı.Önceden çalışıyordu.Kulaklıkta problem yok.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
Bundan 1 hafta önce bilgisayarın anakart ve işlemcisi çöpe gitti.Tamirden geldikten sonra olmaya başladı.Önceden çalışıyordu.Kulaklıkta problem yok.
tamir eden arkadaş bi hata yapmıs olablr görüştün mü

Top Bottom