Yardım Ses Çalışmıyor

TrollKing

80+
Reaksiyon skoru
33
Bilgisayarım da ses monitörden geliyor fakat kulaklık taktığımda hiçbir şey olmuyor.Kulaklığı algılamıyor.Her şeyi denedim driver güncelledim,kabloları kontrol ettim fakat ses sadece monitörden geliyor.Önceden kulaklığı taktığımda direk algılıyor ve ister monitör üzerinden istersem kulaklık üzerinden ses alabiliyordum ama şimdi yapamıyorum.
Adsız.webp

farklı girişten denedin mi?

ses karıştırıcısından default ses cıkısını kulaklık olarak ayarladın mı? zira görselde monitör seçili hala

Hiç gözükmüyor ki kulaklık.
yeni mi oldu bu olay önceden çalısıyor muydu kulaklık çalısıyor mu emin misin bilgisayarı yeni mi topladın yeni topladıysan ses jak girişlerini anakarta doğru yere taktığına emin misin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yeni mi oldu bu olay önceden çalısıyor muydu kulaklık çalısıyor mu emin misin bilgisayarı yeni mi topladın yeni topladıysan ses jak girişlerini anakarta doğru yere taktığına emin misin
gerçi arkaya da taktım demişsin yeni okudum

Bundan 1 hafta önce bilgisayarın anakart ve işlemcisi çöpe gitti.Tamirden geldikten sonra olmaya başladı.Önceden çalışıyordu.Kulaklıkta problem yok.

Bundan 1 hafta önce bilgisayarın anakart ve işlemcisi çöpe gitti.Tamirden geldikten sonra olmaya başladı.Önceden çalışıyordu.Kulaklıkta problem yok.
tamir eden arkadaş bi hata yapmıs olablr görüştün mü

Geri