dostum kimse türknet şöyle iyi böyle iyi demiyor müşteri hizmeti 0 kocaman 0 ulaşamazsın ama şaş kaza işlerin hallolursa ucuza turk telekomdan 10 kat iyi. internet alırsın ucuza (altyapı o kadar destekliyor) 35 mbit internet le 6 mbit upload 4 ping vereblen başka iss varsa onlarada helal olsun
sözleşmem 100 Mbit'e kadar, Turknet aktif altyapısındayım (YAPA), Abone olurken altyapınız destekliyor 75 mbit falan alırsınız deniliyordu, VDSL2 modemim var, 10 Mbit internet alıyorum, Bana ADSL altyapısından internet veriyorlar. Defalarca söylememe rağmen herhangi bir işlem yapmıyorlar.
İmzaladığım sözleşmede kurulum ücretsiz yazmasına rağmen 3 ay boyunca 30 TL kurulum taksidi aldılar. 30 x 3 = 90 TL
Bu süre içerisinde itiraz etmek için açtığım destek kayıtlarını geçiştirdiler, daha sonra "fatura ödemediniz" diyerek interneti kestiler, ekstra açma-kapama bedeli de eklediler, 2019 Kasım ayında tamamını ödediğim fatura için 2020 Ocak ayında "Kasım" tarihli fatura yolladılar, gün içinde ödemezseniz int. kesilecek dediler. vs. vs. vs. yani argoya girmeden bu firmaya hitap etmek zor. Hiç bir destek kaydını çözmüyorlar, talepleri reddediyorlar, telefonda cevap vermeyip surata kapatıyorlar.
Yani böyle bir firmaya helal olsun yerine başka bir şey söylenir de, neyse.
Bir kullanıcı olarak ISS konularında TurkNet'i önermiyorum. Konu sahibi kullanıcısı değil, ama ben kullanıcısıyım.
Sıkıntıyı yaşayan biri olarak önermiyorum. 2-3 kişi memnun kalmış diye de bu bataklığa girmeye gerek yok.
10 lira fazlasını verince adam gibi müşteri desteği, çağrı merkezi hizmeti alabildiğin bir sürü firma var.
Daha detaylı olması için, 6 aylık abonelik dönemindeki sorunları "özet" geçtiğim kayıt var.
Turknet iletişim, şikayetler, müşteri hizmetleri ve yorumlar bu sayfada. Tıkla, Turknet hizmet kalitesi ve internet hızı hakkında bilgi sahibi ol.
www.sikayetvar.com
O dönemdeki "ekrana sığan" destek kayıtları, o zamandan beri de hala aynı rezillik devam ediyor.
Gün içerisinde sık sık internet kesiliyor vs.
Ha diyeceksen ki bu sana özgü, senin altyapın vs.
Buyur;
https://www.sikayetvar.com/turknet
Ne kadar iyi firma olduğu burada belli oluyor.