LogiMess
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
GüncelledimBiraz daha detay verebilir misiniz?
GüncelledimBiraz daha detay verebilir misiniz?
Eklendi.Güncelledim
En yakın zamanda inş bekliyorum. max 27mbti veren bir altyapım var oda yeni geldiISS adı: Turknet
Paket hızı: Gigafiber 1000Mbps
Altyapı türü: Fiber
İncelemem, deneyimlerim: Tn+ Şuana kadar bu pakette olupta hızdan veya kopmadan dolayı şikayet eden görmedim diyebilirim. Turknet'in kendi fiber altyapısı ve size geldiyse çok şanslısınız. Şuanda büyük şehirlere yayılıyor, ilerleyen zamanlarda tüm illerde görmek dileğiyle
Ekledim.İSS: NetSpeed
Paket Hızı : 50MBPS
VDSL
İncelemem: Altyapım 52 mbps destekliyor aldığım hız 50 yani okey diyebiliriz. Müşteri hizmetleri konusunda gerçekten yardımcı olan bir firma ara ara ping problemi yaşıyorum ve fiyatları biraz bel büktü(yine bu fiyatta çoğu iss den iyi) şu sıralar comnete geçmeyi düşünüyorum. Netspeed kullanmak isteyen varsa iyi bir mahallede oturuyorsanız üzmez saygılarımla
Ne zaman geçeceksiniz? Sizin alacağını hizmet kötü mü olacak iyi mi olacak merak ediyorum.şu sıralar comnete geçmeyi düşünüyorum.
yarın veya ertesi gün geçeceğim bende merakla bekliyorum. Kötü olursa aile tarafından evden atılabilirimEkledim.
Ne zaman geçeceksiniz? Sizin alacağını hizmet kötü mü olacak iyi mi olacak merak ediyorum.
14 gün iade hakkınız var yaw. Öyle demeKötü olursa aile tarafından evden atılabilirim
NFC telefonunuz var mı?yarın veya ertesi gün geçeceğim bende merakla bekliyorum
hocam ya iphone x ya da redmi note 10 pro ikisinde de var diye biliyorum14 gün iade hakkınız var yaw. Öyle deme
NFC telefonunuz var mı?
Eğer NFC varsa NFC ile başvuru yapın. Daha hızlı geçiş olur. Bunu sanki anlattım dimi? Evet evet anlattım.hocam ya iphone x ya da redmi note 10 pro ikisinde de var diye biliyorum
evet anlattınız yine de teşekkür ederimEğer NFC varsa NFC ile başvuru yapın. Daha hızlı geçiş olur. Bunu sanki anlattım dimi? Evet evet anlattım.
Ekledim ikisini de.ISS adı: Millenicom(MC)
Paket hızı: 24Mbps
Altyapı türü: xDSL(VDSL)
İncelemem, deneyimlerim:
ISS adı: Türktelekom(TT)
Paket hızı: 35Mbps
Altyapı türü: xDSL(VDSL)
İncelemem, deneyimlerim: